condoom abonnement

Nieuw condoom verkleurt bij soa

Heb je een nieuwe lover en wil je weten of hij of zij besmet is met een soa? Dan gebruik je in de toekomst gewoon een condoom dat verkleurt zodra er sprake is van een geslachtsziekte.

Twee Engelse schoolkinderen hebben een condoom uitgevonden dat van kleur verandert als het in contact komt met geslachtsziektes. Dit meldt Daily Mail.

Groen en blauw

Het condoom is zo gemaakt dat het groen oplicht op het moment dat er chlamydia in het spel is. Een blauw kleur zou duiden op syfilis en een geel condoom op herpes. Reuze simpel dus om vast te stellen of je bedpartner een soa onder de leden heeft!

Wedstrijd voorbehoedsmiddelen

Het speciale voorbehoedsmiddel is bedacht door een 13- en 14-jarige leerling van de Isaac Newton Academy in Essex. Op de school werd een wedstrijd gehouden waarbij jongeren werden uitgedaagd technologie te ontwikkelen die het leven beter zou maken.

Conceptfase

Het condoom is nu slechts in conceptfase, maar de jongens hopen het voorbehoedsmiddel ooit op de markt te brengen. “Hopelijk kunnen we op deze manier de mensen meer bewust maken van het gevaar van soa’s, zodat ze zich sneller laten behandelen”, stelt één van de bedenkers.  De jongens zijn door hun school beloond met een TeenTech Award, een geldprijs van 1500 euro en een bezoek aan Buckingham Palace.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.