erop uit met singles

Nieuw boek: Beter van niet

Het nieuwe boek ‘Beter van niet’ is uit. In dit boek van Jeffrey Wijnberg maakt de lezer kennis met de provocatieve psychologie. Het boek beslaat drie delen: ‘Ik kijk dwars door je heen’, ‘Niemand is iemand zonder de ander’ en ‘Verbale intelligentie’.

Ik kijk dwars door je heen

Leer de spelletjes die mensen spelen, te doorgronden. Wijnberg laat zien hoe gemakkelijk het is om mensen uit hun tent te lokken, en hoeveel plezier het geeft als je er samen om kunt lachen.

Niemand is iemand zonder de ander

Iedereen ergert zich aan het gedrag van de ander, maar niemand geeft het goede voorbeeld. Wijnberg helpt u op zijn bekende provocatieve manier uit de droom en zuivert tegelijk uw geest van overtollig ego.

Verbale intelligentie

Wijnberg leert u hoe u anderen kunt overtuigen en motiveren, en hoe u klagers de baas bent. Haal meer uit uw contacten en laat u niet omver blazen door het verbale geweld van een ander.

Over de auteur

Jeffrey Wijnberg is al ruim dertig jaar psychotherapeut. Van de boeken van Jeffrey Wijnberg zijn in totaal al meer dan 50.000 exemplaren verkocht. Vele lezers hebben inmiddels kennisgemaakt met de provocatieve stijl van communiceren die Wijnberg hanteert.

Doe mee & win actie

 

De winnaars zijn: Bert Wever, Mo Slouke, Janet Jans, Heidi Sour en Anita te Gussinklo van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd.

/////////////////////////////////////////////////////

Wil jij kans maken op ‘Beter van niet’? Dat kan! Singlessite.nl geeft 5 exemplaren cadeau! Om kans te maken doe je het volgende:

Wat moet je doen:

  1. Like deze post op onze Facebook Pagina
  2. Belangrijk: Deel de post met je vrienden
  3. Mail ons op winactie@singlessite.nl met je naam, leeftijd en adres

Deze actie loopt tot 11 november. Daarna maken wij de winnaars bekend!

Dit boek is te koop bij uitgeverij Scriptum. 

450-betervanniet

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!