jongeren vakanties zomer

Nieuw bij Baobab: jongerenreizen

Baobab heeft iets heel leuks aan hun aanbod toegevoegd. Ze hebben nu rondreizen beschikbaar speciaal voor het jongere segment. Met deze rondreizen ga je op reis met andere reizigers van 18-29 jaar. Je beleeft tijdens deze rondreizen onvergetelijke tijden en je leert meteen nieuwe mensen kennen.

Meer dan 90 jongerenreizen

Tijdens de reis maak je onder andere kennis met de cultuur van de desbetreffende bestemming. De bestemmingen die Baobab reizen aanbiedt zijn onder meer Marokko en Vietnam. De kans dat je favoriete bestemming wordt aangeboden is zeer groot, want Baobab reizen biedt meer dan 90 jongerenreizen aan.

Jongerenreis Vietnam

Een van de mooie jongerenreizen die Baobab aanbiedt, is die door Vietnam. De reis begint in Hanoi, dit is de oude hoofdstad van Vietnam en volgens sommige mensen is het gebied al bewoond sinds 3000 v. Christus. Verder reis je door de gebieden Cat Ba Island, Hue, Hoi An, Phan Rang en de reis eindigt in Ho Chi Minh City. Ho Chi Minh City is de grootste stad van Vietnam en kent een rijke geschiedenis. Bij deze 11-daagse rondreis leer je het land van top tot teen kennen. Daarnaast kom je in contact met heel veel nieuwe mensen, waarbij je gezellige momenten gaat beleven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!