scheiding

Nieuw begin voor Katja en Thijs na breuk

Wanneer we Katje Schuurman en Thijs Römer de laatste tijd op tv voorbij zien komen, dan vliegen de kogels ons om de oren. In hun privé leven is nu ook de kogel door de kerk. Katja Schuurman en Thijs Römer zijn uit elkaar. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht en die komen er dan blijkbaar niet zomaar. Je kunt je in dat wereldje van bekende Nederlanders minder vrij en zeker niet ongezien bewegen.

Katja en Thijs officieel uit elkaar

Roddelcircuit was al op gang gekomen. En het is nu officieel bevestigd door hun manager, The Fame Game, dat Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar zijn. Het is altijd jammer wanneer relaties stoppen. Meer om het feit dat twee mensen het dus niet voor elkaar krijgen om iets wat zo mooi en met volop liefde begint, in stand te houden.

Er werd al enige tijd gespeculeerd over een naderend einde van hun huwelijk. Afgelopen donderdag vierden ze samen de verjaardag van Katja.

In een reactie zegt het stel “meer als vrienden” uit elkaar te zijn gegaan. Schuurman en Römer zouden volgens diverse roddelbladen liefde en intimiteit elders hebben gevonden. Over de reden van de breuk willen de twee in de eerste verklaring echter niet teveel uitweiden. Dat is natuurlijk ook hun eigen zaak. Zo in de picture, zo populair allebei bij hun eigen spannende series, daar is de gewone werkelijkheid van huisje, boompje, beestje vaak niet tegen opgewassen. Een relatie is bij de gewone Nederlander vaak na een aantal jaren niet meer uitdagend genoeg.

Nieuw begin samen

In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden,zeggen ze zelf. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam. Zij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op hun bewegingsvrijheid en de privacy van hun dochter. Voor Katja en Thijs is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen. Hopelijk kijken ze terug op een gelukkige periode samen en gaan ze het goed regelen met elkaar, dat de toekomst er één wordt waar alle partijen trots op kunnen zijn en blijven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!