scheiding

Nieuw begin voor Katja en Thijs na breuk

Wanneer we Katje Schuurman en Thijs Römer de laatste tijd op tv voorbij zien komen, dan vliegen de kogels ons om de oren. In hun privé leven is nu ook de kogel door de kerk. Katja Schuurman en Thijs Römer zijn uit elkaar. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht en die komen er dan blijkbaar niet zomaar. Je kunt je in dat wereldje van bekende Nederlanders minder vrij en zeker niet ongezien bewegen.

Katja en Thijs officieel uit elkaar

Roddelcircuit was al op gang gekomen. En het is nu officieel bevestigd door hun manager, The Fame Game, dat Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar zijn. Het is altijd jammer wanneer relaties stoppen. Meer om het feit dat twee mensen het dus niet voor elkaar krijgen om iets wat zo mooi en met volop liefde begint, in stand te houden.

Er werd al enige tijd gespeculeerd over een naderend einde van hun huwelijk. Afgelopen donderdag vierden ze samen de verjaardag van Katja.

In een reactie zegt het stel “meer als vrienden” uit elkaar te zijn gegaan. Schuurman en Römer zouden volgens diverse roddelbladen liefde en intimiteit elders hebben gevonden. Over de reden van de breuk willen de twee in de eerste verklaring echter niet teveel uitweiden. Dat is natuurlijk ook hun eigen zaak. Zo in de picture, zo populair allebei bij hun eigen spannende series, daar is de gewone werkelijkheid van huisje, boompje, beestje vaak niet tegen opgewassen. Een relatie is bij de gewone Nederlander vaak na een aantal jaren niet meer uitdagend genoeg.

Nieuw begin samen

In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden,zeggen ze zelf. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam. Zij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op hun bewegingsvrijheid en de privacy van hun dochter. Voor Katja en Thijs is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen. Hopelijk kijken ze terug op een gelukkige periode samen en gaan ze het goed regelen met elkaar, dat de toekomst er één wordt waar alle partijen trots op kunnen zijn en blijven.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?