Als single een geweldige kerst beleven? Jazeker! Sfeervolle kerstreizen waar je écht warm van wordt, gezellige kerst-events rondom de feestdagen waar singles komen die net als jij wel van een feestje houden en absoluut geen zin hebben thuis voor de buis te blijven hangen. Kortom, kerstmis 2015 wordt geweldig. Wel samen met jou natuurlijk ;-).  Kijk maar!

Overheerlijke kerstreizen met singles

Singles pakken met de feestdagen lekker hun koffer in en genieten van een zalige kerst samen met singles in de sneeuw of in een super toffe stad. Waar heb jij zin in deze kerst? Wij hebben een paar fantastische winterse singlereizen voor een prachtig witte kerst!

kerst singlereizen

1) Op zoek naar prachtige winterse singlevakanties met kerst: kijk voor een groots aanbod op Singlereizen.nl! 
2) Beleef de ultieme singlereis, ervaar de Scandinavische droom! Vertrek met noSun reizen op 20 december naar Zweden.
3) Van 19-26 december: kerst wintersportreis met 140 hoger opgeleide singles in Italië.
4) Met kerst op de ski’s naar de beroemde Sella Ronda in de Italiaanse Dolomieten… Het kan met Estivant!
5) Vier de kerst in de feestelijke en prachtige stad Praag. Ga mee met Estivant van 24 t/m 28 december!
6) Van sfeervolle kerstreizen vol feestelijke extra’s, tot knallende oud&nieuw reizen: Kras biedt keuze uit maar liefst 30 reizen!

Liefdevolle of eenzame kerst?

Denk jij stiekem al wel eens aan de naderende kerstdagen en zie je jezelf alweer alleen aan het familiediner verschijnen terwijl je daar totaal geen zin in hebt? Hoogste tijd om in actie te komen!

eenzaam single kerst

Niet te missen kerst events

Vier dit jaar een heel bijzondere Kerst met gezellige groep singles (meest 40-65 jr) op Terschelling! Verlichte schepen in de havens. Zeilen en verblijf op traditionele klipper op het wad, wandelen strand en duinen. Kerstdiner, spelletjes, Kerstavond met elkaar op het schip.

Op 2e Kerstdag genieten van heerlijk Kerstdiner met gezellige groep gelijkgestemden? Kom vandaag naar de Brabantse Kerst Eat & Meat speciaal voor singles in Oirschot. Of Utrechtse gezelligheid in Soest! Gezellig kletsen, lekker eten en na elke gang wisselen van plek zodat je verschillende mensen leert kennen.

Speeddaten Den Haag op 22 december, v 33-45 jr / m 35-47 jr, hoger opgeleiden, met matchgarantie! Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend.

kerstfeest borrels singles

Feesten zonder zere voeten

Trek jij met de feestdagen ook graag je mooiste schoenen aan? Opvallende pumps of stiletto’s ze kunnen je feestoutfit natuurlijk helemaal af maken. Nadeel is dat oncomfortabele gevoel. Blaren en een pijnlijke bal van je voet zijn vaak de gevolgen van uren op hoge hakken.  Feest tips! 

Op naaar oud & nieuw!

Goed, je hebt de kerst ‘overleefd’ en dat betekent dat je nu richting oud & nieuw gaat. Als single. Om ervoor te zorgen dat je ook die avond zonder een dip doorkomt hebben we de volgende 5 tips!