knuffel app cuddlr

Niet daten maar knuffelen met Cuddlr

Nog niet toe een nieuwe liefde maar wel aan een dikke knuffel? Dan kom je helemaal aan je trekken met Cuddlr. Deze app is er voor de momenten dat je die spreekwoordelijke arm om je heen mist en wel een fijne knuffel kunt gebruiken. Geen spannende dates met deze app dus, maar een  lieve, onschuldige knuffel.

Cuddlr App

Cuddlr heeft qua werkwijze en gebruik wel wat weg van dating apps zoals Tinder en Grindr maar in tegenstelling tot deze twee is Cuddlr niet gericht op seks of dating maar op knuffelen. Gebruikers kunnen elkaar onschuldige knuffelverzoekjes sturen. Als de ander met jouw knuffelverzoek heeft ingestemd dan kun je elkaar virtueel in de armen sluiten. De app houdt bij hoeveel succesvolle knuffels je hebt gehad zodat andere gebruikers zien dat jouw knuffels geliefd zijn.

Minimum leeftijd

Zoals gezegd, de insteek is geen snelle seksdate maar een knuffel scoren. De minimum leeftijd voor het gebruik van de app is 17 jaar. De profielen bevatten wel namen en foto’s maar geen leeftijd of geslacht. Volgens de ontwikkelaar Charlie Williams is dit niet nodig om te besluiten of je iemand een knuffel wilt geven. Je bent namelijk niet aan het daten.

Meer dan knuffelen

Natuurlijk, er zullen altijd mensen zijn die wel verder willen gaan dan alleen knuffelen zegt de ontwikkelaar. Maar een van de regelementen van de app is dat je pas na een knuffel mag vragen of er meer inzit dan dat. Je moet dus ook rekening houden met een ‘nee’. Maar is dat in het echte leven ook niet zo? De app is dus niet in het leven geroepen om te versieren. Als je op zoek bent naar een (seks) date kun je beter terecht bij andere apps.

Gebruik Cuddlr dus als je graag wilt dat iemand je even vasthoudt, een simpele connectie met je maakt, zonder verwachtingen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen