knuffel app cuddlr

Niet daten maar knuffelen met Cuddlr

Nog niet toe een nieuwe liefde maar wel aan een dikke knuffel? Dan kom je helemaal aan je trekken met Cuddlr. Deze app is er voor de momenten dat je die spreekwoordelijke arm om je heen mist en wel een fijne knuffel kunt gebruiken. Geen spannende dates met deze app dus, maar een  lieve, onschuldige knuffel.

Cuddlr App

Cuddlr heeft qua werkwijze en gebruik wel wat weg van dating apps zoals Tinder en Grindr maar in tegenstelling tot deze twee is Cuddlr niet gericht op seks of dating maar op knuffelen. Gebruikers kunnen elkaar onschuldige knuffelverzoekjes sturen. Als de ander met jouw knuffelverzoek heeft ingestemd dan kun je elkaar virtueel in de armen sluiten. De app houdt bij hoeveel succesvolle knuffels je hebt gehad zodat andere gebruikers zien dat jouw knuffels geliefd zijn.

Minimum leeftijd

Zoals gezegd, de insteek is geen snelle seksdate maar een knuffel scoren. De minimum leeftijd voor het gebruik van de app is 17 jaar. De profielen bevatten wel namen en foto’s maar geen leeftijd of geslacht. Volgens de ontwikkelaar Charlie Williams is dit niet nodig om te besluiten of je iemand een knuffel wilt geven. Je bent namelijk niet aan het daten.

Meer dan knuffelen

Natuurlijk, er zullen altijd mensen zijn die wel verder willen gaan dan alleen knuffelen zegt de ontwikkelaar. Maar een van de regelementen van de app is dat je pas na een knuffel mag vragen of er meer inzit dan dat. Je moet dus ook rekening houden met een ‘nee’. Maar is dat in het echte leven ook niet zo? De app is dus niet in het leven geroepen om te versieren. Als je op zoek bent naar een (seks) date kun je beter terecht bij andere apps.

Gebruik Cuddlr dus als je graag wilt dat iemand je even vasthoudt, een simpele connectie met je maakt, zonder verwachtingen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.