Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vakantie tips singles
31 juli 2019

Nét single en toch op vakantie deze zomer? Tips!

Of je nu 25, 35 in de veertig, vijftig of boven de 60 bent: kersverse singles willen deze zomer ook graag op vakantie! Maar waar te beginnen wanneer je nog niet zo goed thuis bent in je nieuwe single life? Wij tippen je een paar fijne suggesties.

Basis

De basis: dat ben jij. Ga uit van jezelf (laat je dus niet gek maken door al die goed bedoelde adviezen van vrienden en familie) jij weet heus zelf wel waar je tijdens je eerste zomervakantie als single behoefte aan hebt!

Solo

Heb je sterk het gevoel dat je eerst eens even pas op de plaats moet maken, tot bezinning wilt komen na een heftige emotionele tijd en heb je geen behoefte aan veel mensen om je heen? Bedenk dan dat je ook heel goed solo op vakantie kunt gaan. Zorg voor een back-up plan wanneer de eenzaamheid je onverhoopt toch overvalt (zoals je beste vriend(in) bellen voor een opbeurend praatje) maar durf vooral alleen te zijn.

met singles actieve vakantie

 

Opnieuw beginnen

Dit laatste is nodig om schoon schip te maken, vooruit te kunnen en  opnieuw te kunnen beginnen. Je hoeft heus niet ver weg om een fijne (mini)vakantie voor jezelf te organiseren. Een stedentrip voor een paar dagen waar je zowel de rust als activiteiten kunt ondernemen kan al heel fijn zijn! Op Singlessite.nl vind je diverse artikelen en tips voor singles die solo op vakantie willen.

Samen

Wanneer je aan ‘samen’ denkt, schiet je net na een relatiebreuk al snel in herinneringen die je tijdens je vakanties hebt gemaakt met je ex. Hoogste tijd om nieuwe vakantieherinneringen te maken, maar dan samen met anderen, als je daar zin in hebt natuurlijk! Een veelgehoorde misvatting over singlereizen is dat je de hele tijd samen met de groep zou zijn. Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Er is tijdens georganiseerde singlereizen ook genoeg tijd en ruimte om jezelf lekker even terug te trekken. Bedenk vooraf goed wat je van zo’n groepsvakantie met singles verwacht en kies je vakantie daarop uit.

Soortgenoten

De reiswijzer van Single2Travel.nl kan je daarbij helpen. Singles die met een groepsreis meegaan vinden het doorgaans fijn onder gelijkgestemden te zijn (lees opleidingsniveau, leeftijd, levensfase). Tegenwoordig kan je bij heel veel reisorganisaties al zien wie er nog meer mee gaan (M/V verdeling) en zijn reizen opgedeeld in leeftijdscategorieën. Maakt het extra makkelijk voor je om te kiezen. Een overzicht van goede reisaanbieders voor singels vind je hier. Daarnaast vind je op onze website tal van artikelen met tips voor singles die met een groepsreis mee willen!

Een actueel overzicht van mooie singlereizen tref je aan op de agenda.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Leuke singlereizen voor vijftigplussers

Gek op reizen. Je bent een jaar of vijftig, barst van...

Vijf vakantietips voor verlegen solo reizigers

Het is belangrijk te onthouden dat reizen zeer zeker niet alleen...

Singlereizen naar exotische bestemmingen

Verheug jij je op een heerlijke verre reis naar een bijzondere...

Groepsreis door het zuiden van IJsland

IJsland is een uniek land om vele aspecten: de watervallen, gletsjers,...

Lekker op singlereis in eigen land

Wil je graag met andere singles op vakantie maar dit jaar...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Single maar niet alleen