ontharen bikinilijn

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend. Bijna een kwart heeft zelfs het bed gedeeld met een vrouw! Dat blijkt uit een online onderzoek van Viva.nl onder 500 vrouwen rond de dertig.

Steeds meer vrouwen geven toe ‘bisgierig’ te zijn. Ze fantaseren over zoenen of seks met een andere vrouw. 10 procent van de ondervraagden heeft geen ervaring met vrouwen zoenen, maar zou dat graag eens doen. Degenen die hier wel ervaring mee hebben, beviel het blijkbaar goed: 38 procent vond het voor herhaling vatbaar.

In bed met een vrouw

Qua seks zijn de respondenten iets minder ervaren, maar toch heeft bijna een kwart weleens het bed gedeeld met een vrouw. Dat viel goed in de smaak: 22 procent vond het voor herhaling vatbaar. Opvallend: 18 procent heeft ‘seks met een vrouw’ op haar verlanglijstje staan. Niet gek dus dat 28 procent zichzelf omschrijft als een ‘beetje bi’ en 9 procent zelfs als helemaal bi.

Liever geen trio

Als vriendinnen met andere vrouwen zoenen of seksen, heeft een ruime meerderheid (66 procent en respectievelijk 54 procent) daar geen problemen mee. Eén op de vijf vindt die gedachte stiekem best opwindend. Over trio’s denken Nederlandse vrouwen echter iets anders. Op de vraag: stel, jouw vriend wil een andere vrouw betrekken bij de seks, antwoordde 39 procent dat ze daarover goed moesten nadenken. Bijna een derde zegt ‘Bekijk ’t maar’ en slechts 18 procent reageert enthousiast. We willen onze man dus niet zo graag delen!

Bron: Viva

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.