Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
willie test womanizer
27 februari 2013

Nederlandse vrouw komt makkelijk in de stemming

Nederlandse vrouwen komen makkelijk in de stemming voor seks. Zo’n 65 procent zegt snel opgewonden te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van Viva onder 1.250 vrouwen rond de 30 jaar.

De Nederlandse vrouw wordt opgewonden van erotische literatuur (61 procent), experimenteren met nieuwe standjes en rollenspellen (58 procent) en speeltjes als vibrators, trileieren en blinddoeken (45 procent). Ook andere mensen horen seksen en het idee bespied te worden wakkert deze gevoelens aan. Opvallend is dat 70 procent in de stemming komt als ze haar bedpartner oraal bevredigt.

Partner

Meer dan de helft van de ondervraagden gaf aan afgelopen week nog opgewonden te zijn geweest. Onder vrouwen met een partner was het antwoord bij 40 procent ‘vandaag nog’. Bij vrijgezellen was dit 32 procent.

Van alle ondervraagden geeft meer dan 70 procent haar mate van seksuele opwinding het cijfer 7+. Slechts 6 procent zegt nooit geil te zijn.Bijna 80 procent van de Nederlandse vrouwen met een relatie is tevreden over haar seksleven. Meer dan een derde hoeft maar naar haar partner te kijken en raakt al opgewonden. Zo’n 58 procent gaf aan in deze staat meer te durven en zich mooier te voelen.

Slechts een zeer klein percentage (6 procent) gaf toe nooit opgewonden te zijn. Bovendien blijkt ruim de helft van de vrouwen weleens te vrijen zonder echt in de stemming te zijn. Van de vrijgezelle vrouwen is maar een vijfde blij met haar seksleven. Ruim een derde zegt helemaal geen seks te hebben.

Opwinding

Meer dan de helft van de vrouwen met een relatie zegt dat de opwinding minder snel komt dan in het begin, 11 procent moet steeds meer uit de kast trekken. Slechts 14 procent masturbeert, bij de singles ligt dat percentage met 30 procent een stuk hoger. Als vrouwen opgewonden raken op een ongewone plek, geeft 83 procent er niet aan toe. Op het werk gaat 7 procent naar het toilet om te masturberen, 7 procent bevredigt zichzelf weleens in de auto en 2 procent doet dat in de trein.

Brad Pitt

Onderdanige mannen, een behaarde rug en een kleine penis blijken het meest libidoverlagend. Liever gaan vrouwen hard op mannen met een stevig torso (55 procent), gevolgd door een goed geslacht (20 procent) en gespierde armen (18 procent). Als meest opwindende mannen komen Channing Tatum, Johnny Depp & Brad Pitt naar voren.

Bron: Nu

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

Cannabis kan je seksleven een boost geven

Cannabis kan je seksleven een boost geven zo blijkt uit wetenschappelijk...

De leukste sextoytrends voor de singles!

Voor het nieuwe jaar heeft Willie.nl alle trends op het gebied...

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie