willie test womanizer

Nederlandse vrouw komt makkelijk in de stemming

Nederlandse vrouwen komen makkelijk in de stemming voor seks. Zo’n 65 procent zegt snel opgewonden te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van Viva onder 1.250 vrouwen rond de 30 jaar.

De Nederlandse vrouw wordt opgewonden van erotische literatuur (61 procent), experimenteren met nieuwe standjes en rollenspellen (58 procent) en speeltjes als vibrators, trileieren en blinddoeken (45 procent). Ook andere mensen horen seksen en het idee bespied te worden wakkert deze gevoelens aan. Opvallend is dat 70 procent in de stemming komt als ze haar bedpartner oraal bevredigt.

Partner

Meer dan de helft van de ondervraagden gaf aan afgelopen week nog opgewonden te zijn geweest. Onder vrouwen met een partner was het antwoord bij 40 procent ‘vandaag nog’. Bij vrijgezellen was dit 32 procent.

Van alle ondervraagden geeft meer dan 70 procent haar mate van seksuele opwinding het cijfer 7+. Slechts 6 procent zegt nooit geil te zijn.Bijna 80 procent van de Nederlandse vrouwen met een relatie is tevreden over haar seksleven. Meer dan een derde hoeft maar naar haar partner te kijken en raakt al opgewonden. Zo’n 58 procent gaf aan in deze staat meer te durven en zich mooier te voelen.

Slechts een zeer klein percentage (6 procent) gaf toe nooit opgewonden te zijn. Bovendien blijkt ruim de helft van de vrouwen weleens te vrijen zonder echt in de stemming te zijn. Van de vrijgezelle vrouwen is maar een vijfde blij met haar seksleven. Ruim een derde zegt helemaal geen seks te hebben.

Opwinding

Meer dan de helft van de vrouwen met een relatie zegt dat de opwinding minder snel komt dan in het begin, 11 procent moet steeds meer uit de kast trekken. Slechts 14 procent masturbeert, bij de singles ligt dat percentage met 30 procent een stuk hoger. Als vrouwen opgewonden raken op een ongewone plek, geeft 83 procent er niet aan toe. Op het werk gaat 7 procent naar het toilet om te masturberen, 7 procent bevredigt zichzelf weleens in de auto en 2 procent doet dat in de trein.

Brad Pitt

Onderdanige mannen, een behaarde rug en een kleine penis blijken het meest libidoverlagend. Liever gaan vrouwen hard op mannen met een stevig torso (55 procent), gevolgd door een goed geslacht (20 procent) en gespierde armen (18 procent). Als meest opwindende mannen komen Channing Tatum, Johnny Depp & Brad Pitt naar voren.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.