lichaamstaal uitgaan

Nederlandse vrouw is puur natuur tijdens het uitgaan

De Nederlandse vrouw wordt ervan verdacht vaak verschillende hulpmiddelen als een push-up beha, corrigerend ondergoed of nepwimpers te gebruiken tijdens het uitgaan. Toch is niets minder waar.

Vrouwen & Uitgaan

Maar liefst 99 procent van de mannen denkt dat vrouwen hulpmiddelen gebruiken tijdens het uitgaan om er mooier uit te zien, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Holland Casino onder 500 mannen en 497 vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

82 procent van de mannen denkt dat vrouwen regelmatig een push-up beha dragen, 73 procent van de mannen denkt bij mooie nagels dat ze nep zijn. Volgens twee derde is de kans op extensies groot en 57 procent denkt dat vrouwen met een verleidelijke oogopslag standaard valse wimpers dragen. Corrigerend ondergoed wordt volgens 54 procent van de ondervraagde mannen regelmatig gedragen.

Toch gebruikt in de werkelijkheid 52 procent van de uitgaande vrouwen helemaal geen hulpmiddelen. 57 procent draagt het liefst gewoon ondergoed dat lekker zit wanneer ze een avond op stap gaat. Wanneer er toch een hulpmiddel bij komt kijken is dat meestal een push-up beha (30 procent), corrigerend ondergoed (21 procent) of plaknagels (6 procent). De rest van de door mannen genoemde middelen wordt vrijwel niet gebruikt.

Bron: Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single