lichaamstaal uitgaan

Nederlandse vrouw is puur natuur tijdens het uitgaan

De Nederlandse vrouw wordt ervan verdacht vaak verschillende hulpmiddelen als een push-up beha, corrigerend ondergoed of nepwimpers te gebruiken tijdens het uitgaan. Toch is niets minder waar.

Vrouwen & Uitgaan

Maar liefst 99 procent van de mannen denkt dat vrouwen hulpmiddelen gebruiken tijdens het uitgaan om er mooier uit te zien, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Holland Casino onder 500 mannen en 497 vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

82 procent van de mannen denkt dat vrouwen regelmatig een push-up beha dragen, 73 procent van de mannen denkt bij mooie nagels dat ze nep zijn. Volgens twee derde is de kans op extensies groot en 57 procent denkt dat vrouwen met een verleidelijke oogopslag standaard valse wimpers dragen. Corrigerend ondergoed wordt volgens 54 procent van de ondervraagde mannen regelmatig gedragen.

Toch gebruikt in de werkelijkheid 52 procent van de uitgaande vrouwen helemaal geen hulpmiddelen. 57 procent draagt het liefst gewoon ondergoed dat lekker zit wanneer ze een avond op stap gaat. Wanneer er toch een hulpmiddel bij komt kijken is dat meestal een push-up beha (30 procent), corrigerend ondergoed (21 procent) of plaknagels (6 procent). De rest van de door mannen genoemde middelen wordt vrijwel niet gebruikt.

Bron: Nu.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.