Nederlandse vrouw heeft liever computer dan seks

Meer dan 60 procent van de Nederlandse vrouwen kan niet zonder haar computer. Daarmee is de computer belangrijker dan seks, wat door 50 procent van de vrouwen als onmisbaar wordt bestempeld.

Zo blijkt uit het onderzoek Het Fijne van Vrouwen, dat in opdracht van Sanoma Media werd uitgevoerd onder 1.332 vrouwen en 574 mannen tussen de 18 en 65 jaar, door onderzoeksbureau TNS Nipo. Het allerbelangrijkste in het leven van de Nederlandse vrouw is haar familie, vrienden en partner.

Na de mensen om haar heen, is de computer haar beste vriend. Zo noemt 63 procent van de ondervraagde vrouwen de computer hierna als meest onmisbaar in haar leven. In 2005, toen eenzelfde onderzoek werd gehouden, vond ze hobby’s, boeken, muziek luisteren, reizen en vakantie, seks en zelfs de auto belangrijker dan haar computer.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?