Nederlandse man vindt zichzelf geweldige minnaar

De Nederlandse man vindt zichzelf een uitstekende minnaar. Volgens een onderzoek denkt 87 procent in bed bovengemiddeld te scoren. Het zijn met name jonge mannen, die zeggen dat ze vrouwen geweldig kunnen bevredigen.

Dit blijkt een onderzoek onder bijna 2000 mannen op www.masterflirt.nl. MasterFlirt biedt cursussen aan om vrouwen beter en sneller te kunnen versieren. Op hun site staat ook een poll, waarin mannen gevraagd wordt naar hun eigen prestaties. Maar liefst 18 procent gaf aan uitstekend te presteren (het hoogst mogelijke in de poll), en in totaal klikte 87 procent op zijn minst ‘bovengemiddeld’ aan.

Mannelijke zelfoverschatting
Tom Gorny van MasterFlirt vertelt de Telegraaf in een interview dat zijn team erg moest lachen om de resultaten. ‘Nee, natuurlijk kan dat niet. Dit is een typisch voorbeeld van mannelijke zelfoverschatting. Veel mannen zijn nogal gemakkelijk geneigd erg tevreden met zichzelf te zijn en willen graag opscheppen over hun prestaties. Ook als ze er weinig van bakken.’

Volgens Gorny zijn het voornamelijk jonge mannen die zichzelf zulke hoge cijfers geven. ‘Rond de dertig worden mannen realistischer.’

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?