basale kenmerken nieuwe liefde

Nederlandse man één na slechtste minnaar van Europa

Welk Europees land heeft de beste minnaar? AshleyMadison.com zocht het uit. De Nederlandse man komt als één na slechtst uit de strijd met een cijfer van 6,67. Maar met een 10 voor uithoudingsvermogen. Dat dan weer wel.

Om het jaar goed te beginnen en interculturele omgang te bevorderen, vroeg AshleyMadison.com, marktleider op het gebied van buitenechtelijk daten, 12.940 van haar vrouwelijke leden de Europese man een cijfer te geven in verschillende categorieën. De Franse man ontvangt goud van de dames met een gemiddeld cijfer van 7,5. In de categorie uithoudingsvermogen scoorde de Nederlandse overigens het hoogst met een dikke tien. De Zweden en Spanjaarden wonnen met een gemiddelde van 7,33 gezamenlijk de zilveren medaille van hun bewonderaars uit heel Europa.

Don Juan in bed

Derde plaats gaat naar de Portugezen die met een 7,17 tegen 7,0 nipt de Italiaanse Don Juans versloegen. De Britten, Duitsers en Denen kregen ieder een 6,83. Dan komt de Nederlandse en Noorse man met een 6,67 en hekkensluiter is de Finse vent die slechts een magere 6,5 krijgt van de Europese vrouw.

Maar waarom zijn de Fransen, en bijna alle andere mannen in Europa, ons de baas? Romantiek was één van de categorieën. En wie scoort er hoger dan de Fransen zou je denken. Een wandeling langs de Seine met een glas champagne erbij. Daar kan weinig tegen op. Ze krijgen dan ook een 9 op dat vlak. Toch scoren de Duitsers hoger met een tien met een griffel. Laagst scoren de Britten. Zij krijgen een 4 toebedeeld. Dat halen ze weer op met een 10 voor humor. De Nederlanders scoren hier een klein zesje.

Zoenen

En zoenen? Niet geheel onbelangrijk. De Italiaanse man weet van wanten zo blijkt. Met een 10 voor kussen mogen ze zich in hun handjes knijpen. De Nederlandse man gaat hier onderuit met een onvoldoende 5. Toch maar weer gaan oefenen?

Uiterlijk is uiteraard een categorie die in het oog springt. De Spaanse man scoort hier het allerhoogste (10) na de Grieken en de Zweden (9). De Nederlandse man behaalt de laagste score met een 4. Wij denken dat de Europese vrouw dit gewoon doet om ons te plagen.

Uiteindelijk gaat het in bed om uithoudingsvermogen. Je kan goed kunnen kussen, of weten hoe je een fles champagne openmaakt. Als het in bed na luttele seconden gedaan is, haakt iedere vrouw af. En juist hier scoort de Nederlander een hele dikke vette 10. De Italianen hebben blijkbaar haast want zij scoren hier het laagst met een 4.

Beste Europese minnaar

1) France                 7,50

2) Spain                   7,30

2) Sweden                7,30

3) Portugal                7,17

4) Italy                     7,00

5) UK                      6,83

5) Germany               6,83

5) Denmark               6,83

6) Norway                  6,67

6) Greece                   6,67

7) Finland                   6,50

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.