basale kenmerken nieuwe liefde

Nederlandse man één na slechtste minnaar van Europa

Welk Europees land heeft de beste minnaar? AshleyMadison.com zocht het uit. De Nederlandse man komt als één na slechtst uit de strijd met een cijfer van 6,67. Maar met een 10 voor uithoudingsvermogen. Dat dan weer wel.

Om het jaar goed te beginnen en interculturele omgang te bevorderen, vroeg AshleyMadison.com, marktleider op het gebied van buitenechtelijk daten, 12.940 van haar vrouwelijke leden de Europese man een cijfer te geven in verschillende categorieën. De Franse man ontvangt goud van de dames met een gemiddeld cijfer van 7,5. In de categorie uithoudingsvermogen scoorde de Nederlandse overigens het hoogst met een dikke tien. De Zweden en Spanjaarden wonnen met een gemiddelde van 7,33 gezamenlijk de zilveren medaille van hun bewonderaars uit heel Europa.

Don Juan in bed

Derde plaats gaat naar de Portugezen die met een 7,17 tegen 7,0 nipt de Italiaanse Don Juans versloegen. De Britten, Duitsers en Denen kregen ieder een 6,83. Dan komt de Nederlandse en Noorse man met een 6,67 en hekkensluiter is de Finse vent die slechts een magere 6,5 krijgt van de Europese vrouw.

Maar waarom zijn de Fransen, en bijna alle andere mannen in Europa, ons de baas? Romantiek was één van de categorieën. En wie scoort er hoger dan de Fransen zou je denken. Een wandeling langs de Seine met een glas champagne erbij. Daar kan weinig tegen op. Ze krijgen dan ook een 9 op dat vlak. Toch scoren de Duitsers hoger met een tien met een griffel. Laagst scoren de Britten. Zij krijgen een 4 toebedeeld. Dat halen ze weer op met een 10 voor humor. De Nederlanders scoren hier een klein zesje.

Zoenen

En zoenen? Niet geheel onbelangrijk. De Italiaanse man weet van wanten zo blijkt. Met een 10 voor kussen mogen ze zich in hun handjes knijpen. De Nederlandse man gaat hier onderuit met een onvoldoende 5. Toch maar weer gaan oefenen?

Uiterlijk is uiteraard een categorie die in het oog springt. De Spaanse man scoort hier het allerhoogste (10) na de Grieken en de Zweden (9). De Nederlandse man behaalt de laagste score met een 4. Wij denken dat de Europese vrouw dit gewoon doet om ons te plagen.

Uiteindelijk gaat het in bed om uithoudingsvermogen. Je kan goed kunnen kussen, of weten hoe je een fles champagne openmaakt. Als het in bed na luttele seconden gedaan is, haakt iedere vrouw af. En juist hier scoort de Nederlander een hele dikke vette 10. De Italianen hebben blijkbaar haast want zij scoren hier het laagst met een 4.

Beste Europese minnaar

1) France                 7,50

2) Spain                   7,30

2) Sweden                7,30

3) Portugal                7,17

4) Italy                     7,00

5) UK                      6,83

5) Germany               6,83

5) Denmark               6,83

6) Norway                  6,67

6) Greece                   6,67

7) Finland                   6,50

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.