naaktfoto's ex wraak
24 November 2017

Nederlanders vinden zichzelf meest sexy Europeanen

Dat wij Nederlanders geen verlegen volk zijn, is inmiddels wel bekend. Niet zo heel gek dus dat wij onszelf ook het meest sexy vinden van alle Europeanen. Nederlanders verslaan nipt de Spaanse singles op sexiness. Deze twee zijn dan ook de enige Europeanen die zichzelf een voldoende geven. Echter betekent deze ‘hoge’ score niet dat Nederlanders ook het meest zin in seks hebben; hier bungelen de we eenzaam onderaan. Dit blijkt uit een groot Europees onderzoek van datingservice Lexa.nl onder 9.600 singles (waarvan 1000 Nederlandse singles).

 Sexiness

In het onderzoek zijn de singles gevraagd om zichzelf een cijfer van 1 tot 10 te geven als het gaat om hun eigen sexiness. Alleen de Nederlandse en Spaanse singles gaven zichzelf een voldoende. Onderaan de lijst vinden we de Zweden en de Britten, is bij hen alle sexiness weggespoeld door de regen?

  1. Nederland – 5,7
  2. Spanje – 5,6
  3. Italië – 5,2
  4. Duitsland – 4,9
  5. Frankrijk – 4,9
  6. Zweden – 4,7
  7. Groot-Brittannië – 4,4

Sexy time! Of liever niet…?

De Nederlandse single voelt zich dan wel het meest sexy, dat betekent niet dat zij ook het vaakst de koffer in (willen) duiken. In het begin van een nieuwe relatie viert de passie hoogtij, en kunnen we vaak niet van elkaar afblijven. Ruim een kwart van de alle Nederlandse singles duikt het liefst minstens één keer per dag met zijn of haar nieuwe vlam tussen de lakens. Maar hiermee bungelen we wel onderaan het lijstje in vergelijking met andere landen. Hoe zuidelijker we gaan, hoe vaker we het willen doen! Zeker in Spanje (44%), Frankrijk (44%) en Italië (41%) lusten ze er wel pap van, en verwachten veel lovebirds minstens één keer per dag een vrijpartij in de beginfase van hun relatie.

In the mood…

Vooral de Nederlandse vrouwen drukken de behoefte voor (veel) seks in de beginfase van een relatie. Want waar ruim één derde van de mannen aangeeft minstens iedere dag te willen rollebollen, geldt datzelfde slechts voor één op de vijf dames. Maar er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om de partner in hogere sferen te brengen. Vooral een zonnige dag (54%), lekker eten (45%) en een tripje naar het buitenland (43%) verhoogt het libido bij Nederlanders. Dus wellicht is een korte break naar de winterzon helemaal geen gek idee als je net een nieuwe relatie hebt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen...

Lust in tijden van corona

Onze seksuele behoeftes blijven in deze tijd onverminderd bestaan. Dat merken...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

Valentijnstip: spannende verrassing met sexy lingerie

Ben je nog op zoek naar een spannende verrassing voor Valentijnsdag?...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie