Nederlanders te zuinig voor Valentijnsdag

Van alle nationaliteiten hebben Nederlanders het minst op met Valentijnsdag. Ruim 25 procent koopt iets voor Valentijnsdag en bijna 90 procent van de duizend ondervraagde Nederlanders zegt de ‘liefdesdag’ veel te commercieel te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van PayPal. In totaal werkten zevenduizend volwassenen (duizend per land) uit Australië, Canada, Mexico, Italië, Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten mee aan het onderzoek.

 

Eenvoudig

Nederlanders houden het vaak eenvoudig als ze al iets kopen voor Valentijnsdag. De Valentijnskaart is het meest populair (57 procent). Het bosje bloemen komt daarna (46 procent). In de meeste gevallen wordt niet meer dan 50 euro aan een cadeau besteed. Slechts een enkeling gaat zich te buiten aan een cadeau van meer dan 100 euro (22 procent) en 2 procent geeft meer dan 500 euro uit aan een Valentijnscadeau. (Bron: Nu.nl)

Wat vind jij van Valentijnsdag? Doe mee aan ons mini-onderzoek!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?