Nederlanders te zuinig voor Valentijnsdag

Van alle nationaliteiten hebben Nederlanders het minst op met Valentijnsdag. Ruim 25 procent koopt iets voor Valentijnsdag en bijna 90 procent van de duizend ondervraagde Nederlanders zegt de ‘liefdesdag’ veel te commercieel te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van PayPal. In totaal werkten zevenduizend volwassenen (duizend per land) uit Australië, Canada, Mexico, Italië, Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten mee aan het onderzoek.

 

Eenvoudig

Nederlanders houden het vaak eenvoudig als ze al iets kopen voor Valentijnsdag. De Valentijnskaart is het meest populair (57 procent). Het bosje bloemen komt daarna (46 procent). In de meeste gevallen wordt niet meer dan 50 euro aan een cadeau besteed. Slechts een enkeling gaat zich te buiten aan een cadeau van meer dan 100 euro (22 procent) en 2 procent geeft meer dan 500 euro uit aan een Valentijnscadeau. (Bron: Nu.nl)

Wat vind jij van Valentijnsdag? Doe mee aan ons mini-onderzoek!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!