naakt slapen hotel

Nederlanders slapen het minst naakt op reis

Ben jij een fervente naaktslaper? Zeker wanneer je op vakantie bent? Dan ben je een uitzondering. Fransen lusten er wel pap van.. Zij slapen het liefst naakt wanneer ze in een hotel verblijven. Wij Nederlanders zijn een stuk gereserveerder zo blijkt.

Hotels.com hield een wereldwijd onderzoek onder 25.000 mensen en daaruit blijkt dat de Franse neen stuk minder preuts zijn dan alle andere nationaliteiten. 51% van de Fransen geeft aan zonder ook maar een enkel kledingstuk aan in het hotelbed te stappen.

Naaktslapers

Hoewel de Britten bekend staan als keurige gentlemen in gestreepte pyjama’s, zij komen verrassend uit de hoek want ze staan op de tweede plaats in de top 10 slapende nationaliteiten met 24 procent. De Scandinaviërs blijken in hun koffer ook minder ruimte vrij te maken voor een pyjama of andere nachtkleding. 24 procent van de Noren slaapt op reis zonder kleren evenals 20 procent van de Zweden en 19 procent van de Finnen.

Preuts

Samen met de Ieren sluiten wij Nederlanders de top 10 af met slechts 16 procent. Durven wij niet te zeggen hoe we slapen in een hotel of zijn we toch iets preutser dan we dachten? Grappige uitkomsten zijn er ook. De reizigers die zeggen het liefst met een pyjama aan te slapen zijn verrassend genoeg afkomstig uit de warme landen. De Italianen met 1 procent en de Spanjaarden met 59 procent kleden zich graag modieus tussen de lakens. Dat dan weer wel!

Dit is de gehele top 10

  1. Frankrijk  51%
  2. Verenigd Koninkrijk 24%
  3. Noorwegen 24%
  4. Zweden 20%
  5. Finland 19%
  6. Australië 19%
  7. Denemarken 18%
  8. Canada 17%
  9. Ierland 16%
  10. Nederland 16%

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.