naakt slapen hotel

Nederlanders slapen het minst naakt op reis

Ben jij een fervente naaktslaper? Zeker wanneer je op vakantie bent? Dan ben je een uitzondering. Fransen lusten er wel pap van.. Zij slapen het liefst naakt wanneer ze in een hotel verblijven. Wij Nederlanders zijn een stuk gereserveerder zo blijkt.

Hotels.com hield een wereldwijd onderzoek onder 25.000 mensen en daaruit blijkt dat de Franse neen stuk minder preuts zijn dan alle andere nationaliteiten. 51% van de Fransen geeft aan zonder ook maar een enkel kledingstuk aan in het hotelbed te stappen.

Naaktslapers

Hoewel de Britten bekend staan als keurige gentlemen in gestreepte pyjama’s, zij komen verrassend uit de hoek want ze staan op de tweede plaats in de top 10 slapende nationaliteiten met 24 procent. De Scandinaviërs blijken in hun koffer ook minder ruimte vrij te maken voor een pyjama of andere nachtkleding. 24 procent van de Noren slaapt op reis zonder kleren evenals 20 procent van de Zweden en 19 procent van de Finnen.

Preuts

Samen met de Ieren sluiten wij Nederlanders de top 10 af met slechts 16 procent. Durven wij niet te zeggen hoe we slapen in een hotel of zijn we toch iets preutser dan we dachten? Grappige uitkomsten zijn er ook. De reizigers die zeggen het liefst met een pyjama aan te slapen zijn verrassend genoeg afkomstig uit de warme landen. De Italianen met 1 procent en de Spanjaarden met 59 procent kleden zich graag modieus tussen de lakens. Dat dan weer wel!

Dit is de gehele top 10

  1. Frankrijk  51%
  2. Verenigd Koninkrijk 24%
  3. Noorwegen 24%
  4. Zweden 20%
  5. Finland 19%
  6. Australië 19%
  7. Denemarken 18%
  8. Canada 17%
  9. Ierland 16%
  10. Nederland 16%

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.