contacten leggen

Nederlanders ontmoeten ware liefde in het uitgaansleven

Hoewel we dagelijks in de supermarkt komen, blijkt dit niet de beste plek te zijn om de toekomstige moeder (of vader) van je kinderen te ontmoeten. Ook een blind-date is hiervoor niet de beste optie. Op zoek naar de ware liefde? Duik de kroeg in of bezoek een festival.

Als we Neil Patrick Harris’ personage Barney Stinson in de serie How I Met Your Mother mogen geloven, kun je werkelijk overal je potentiële liefde ontmoeten. Maar voor Nederland is er een duidelijke top tien. Onderzoek in opdracht van Twentieth Century Fox Home Entertainment toont aan dat Nederlanders de liefde van hun leven op de volgende plekken ontmoeten:

1. In een café / club / op een festival
2. Via vrienden
3. Via internet
4. Op het werk
5. Op school of tijdens de studie
6. Bij de sportvereniging
7. Op vakantie
8. In het openbaar vervoer
9. In de supermarkt
10. Via een blind-date

How I Met Your Mother
In seizoen 8 van de populaire serie How I Met Your Mother wordt na een lange opbouw eindelijk bekend gemaakt hoe Ted de moeder van zijn kinderen heeft ontmoet. Ook Barney Stinson, het meest populaire personage van deze grappige serie en gespeeld door Neil Patrick Harris, lijkt in dit seizoen zijn ware liefde te vinden. Seizoen 8 is vanaf nu beschikbaar op DVD.

Bron: Fox

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.