afknappers vakantie

Nederlanders kopen zelden badkleding

Heb jij al een nieuwe bikini aangeschaft voor de zomer? Of een nieuwe hippe zwemshort zodat je de blits kunt maken on the beach? Dan ben je in de minderheid. Want de aanschaf van badkleding staat bij ons Nederlanders niet hoog op het prioriteitenlijstje.

Aanschaf badkleding

Nederlanders zijn namelijk niet vaak in de winkel te vinden om nieuwe badkleding te kopen. Een op de vijf koopt eens in de drie jaar een nieuwe bikini, badpak of een zwembroek. Twaalf procent van de Nederlanders koopt zelfs nooit zwemkleding!

Wat mag het kosten?

Als we al overgaan tot de aanschaf van een mooie bikini, nieuw badpak of hippe zwembroek dan geven we daar gemiddeld zo’n 38 euro per jaar aan uit. Dat blijkt uit een onderzoek van Actiepagina waar 1256 mensen aan deelnamen. Ouderen geven gemiddeld meer geld uit aan badkleding dan jongeren. Mensen boven de zestig jaar geven gemiddeld 46,50 euro uit en voor jongeren onder de dertig jaar is dat 30,60.

Model & comfort

Wanneer we badkleding kopen, dan zijn het model en het comfort de belangrijkste criteria. Van welk merk het is, lijkt ons weinig te interesseren. Badkleding van een specifiek merk is voor slechts één procent van de ondervraagden een reden om een bikini of zwembroek aan te schaffen. Wil je deze zomer graag toch een beetje modieus aan het strand liggen of bij het zwembad flaneren? Met deze tips ga je sexy de zomer in!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!