wie is de mol Georgie

Nederlanders houden Wie is de Mol-tours in Georgië

Zit jij ook weer aan de buis gekluisterd voor de nieuwe reeks van ‘Wie is de Mol?’ Dan ben je vast ook nieuwsgierig geworden naar het prachtige Georgië waar het Mol jacht zich dit jaar afspeelt. Wist je dat je in een Lada zelf het land kan ontdekken?

Mol tour in een Lada

Twee Friese twintigers laten Wie is de Mol-fans in Lada’s kennis maken met Georgië, het oude Sovjet-land waar de opnames van de hit-serie hebben plaatsgevonden. Nederlanders die geïnspireerd zijn geraakt door de belevenissen van de Wie is de Mol-kandidaten kunnen nu ook daadwerkelijk in hun voetsporen treden! Zaterdagavond keken wederom miljoenen mensen naar het programma. Deelnemers aan de tour geven al paraglidend boodschappen door aan teamgenoten, rijden in 30-jaar oude lada’s door de gebieden bekend van de televisieserie en gaan de strijd aan met de anderen. Het bedrijf wordt geleid door Willem van Houten (26) en Evert Brolsma (27).

WIDM Tours

Al seizoenen lang worden de fans van WIDM jaloers op de avonturen van de BN’ers. Het leek de heren een goed idee om ook de onbekende Nederlander een gelijkwaardige avontuur aan te bieden. Het Friese duo heeft ondernemerservaring in Georgië. Na een succesvolle crowdfundactie startten ze een motorverhuurbedrijf en reisbureau. Daarna begonnen ze met Soviet Tours te doen met Sovjet Auto’s en Motoren. Deze Sovjet auto’s worden ook gebruikt voor de WIDM- tours. ‘’Tijdens de tours heeft elk team beschikking over een van de Sovjet bolides. Daarmee gaan deelnemers op zoek naar aanwijzingen, voeren opdrachten uit, te water, te zee en in de lucht om zo de andere teams te snel af te zijn. Aan het eind van de rit houden alle uitkomsten een heel typerend verband en is een van de teams de winnaar’’, aldus Evert. ‘De wagens geven de ervaring een ongekende authenticiteit.

Georgië

Veel Nederlanders zullen afgelopen zaterdag pas voor het eerst kennis hebben gemaakt met Georgië toen de kandidaten van WIDM er de strijd ontknoopten. Willem, die ooit stage liep op de Nederlandse ambassade in Tbilisi: ‘’Het is geweldig om te zien dat steeds meer mensen het relatief onbekende Kaukasus-land beginnen te ontdekken. De gastvrijheid is in het geboorteland van Jozef Stalin is ongekend. Bezoekers van de Sovjet-parel kunnen vanaf vijfduizend meter hoogte uitkijken over de Kaukasus, cruisen langs de kustlijn van de Zwarte Zee en kan genieten van het turbulente Tbilisi. De ongerepte natuur en het subtropische klimaat zorgen ervoor dat de bestemming het hele jaar kan worden bezocht. In de winter kan er worden geskied en gesnowboard in ongerepte wintersportgebieden, terwijl in de zomer de kust en de wijngebieden kunnen worden aangedaan.’ Meer informatie via: www.tbam.ge en mototraveltbilisi.com

Singlereizen Georgië

Heb je na het zien van Wie is de Mol besloten dat Georgie écht jouw volgende vakantiebestemming gaat worden maar heb je geen reismaatje en ook geen zin om in je eentje te gaan? Dan zijn er ook geheel verzorgde, schitterende rondreizen voor singles naar Georgië! Voor een prachtige rondreis in goed gezelschap kun je terecht bij Shoestring, Sawadee, Kras en Djoser.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!