Nederlanders gaan het minst vreemd en zijn zelfverzekerde minnaars

Nederlanders gaan het minst vreemd vergeleken met andere Europese landen. Ook is de Nederlandse bevolking zeer tevreden over hun eigen seksleven. Dat blijkt uit een Brits onderzoek naar seksuele prestaties. Uit de enquête, gehouden onder ruim 14.000 Europeanen, blijkt dat het seksleven in de dertien deelnemende Europese landen significant van elkaar verschilt.

Nederlanders zijn het betrouwbaarst in een relatie: ze gaan het minst vreemd, zo meldt Daily Mail. Zo’n 15 procent van de ondervraagden gaf toe weleens overspel te hebben gepleegd. Nederland heeft bovendien, op Zwitserland na, de zelfverzekerdste minnaars.

Slechtste minnaars
De uitkomsten van de Britten zijn het opvallendst. Ze zijn de slechtste minnaars, maar wel het meest kinky, zo blijkt uit het onderzoek. Verder doen ze het vaker in het openbaar dan andere Europeanen. De Fransen hebben het liefst seks in de slaapkamer, terwijl 24 procent van de Britten het regelmatig op een openbare plek doet. Franse mannen en vrouwen hebben wel de meeste bedpartners gehad.

50 procent kon de namen van zijn ex-minnaars niet meer herinneren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?