naakt slapen

Nederland krijgt eigen slaapzender Mattflix

Na Napflix heeft Nederland nu zijn eigen online slaapzender: Mattlflix. Een website met de beste slaapverwekkende filmpjes van Nederlandse bodem, bedoeld om met zo weinig mogelijk prikkels in slaap te vallen.

Slaapverwekkende filmpjes

Onlangs is in Spanje Napflix gelanceerd. Deze parodie-site van Netflix staat vol met slaapverwekkende filmpjes. In samenwerking met Napflix lanceert matrassen start-up Matt Sleeps vanaf vandaag de Nederlandse variant van deze slaapzender: Mattflix. Mattflix bestaat uit video’s van typisch Nederlandse beelden die zo saai zijn dat zelfs de moeilijkste slapers hun ogen niet kunnen openhouden.

Beter slapen

Initiatiefnemer Joep Verbunt van Matt Sleeps: ’We willen er alles aan doen om Nederlanders beter te laten slapen. Dat doen we met Matt, ons perfecte matras maar nu ook door onze eigen online slaapzender Mattflix waar iedereen gratis slaapverwekkende filmpjes van eigen bodem kan streamen.” Waar Napflix voornamelijk engelstalige content uitzendt, is de zender Mattflix  speciaal voor Nederlanders. Verbunt: “Mattflix is een dikke knipoog naar de saaiste films die het land rijk is. Heb je echt niks met aardappels rooien en ben je niet benieuwd naar de route die de machinist aflegt tussen Utrecht en Groningen? Dan moet je zeker Mattflix kijken voor het slapen gaan”.

Diversiteit aan video’s

Afgelopen weken is er een speciaal team bezig geweest om de meest slaapverwekkende Nederlandse video’s te vinden. Op dit moment kunnen bezoekers wegdromen met een selectie aan video’s. Zo kunnen de kijkers  in slaap dommelen tijdens een alles behalve bloedstollende Domino D-day, Fries kampioenschap Fierljeppen (in het Fries), een ruim vier uur durend Tweede Kamer debat of de uitleg over de VAR verklaring van de meest  slaapverwekkende instelling van Nederland: Belastingdienst

Ook heeft het matrassenmerk eigen slaapvideo’s ontwikkeld. De Mattflix Originals heten onder andere “De Damduiven”, “Droom van Draaiende Doner” en “De lege brievenbus”. Naast de huidige video’s vraagt Matt Sleeps de bezoekers om de huidige selectie aan te vullen met hun eigen langdradige, monotome en en saaie video’s. De zender is hier te vinden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!