kim en geraldine seks

Nederland in de ban van vrijende Geraldine en Kim

Heel Nederland is in de ban van de erotische fotoshoot die Geraline Kemper en Kim Feenstra deden voor Linda Magazine. Het is het gesprek van de week. Er komen zelfs vrouwen uit de kast die naar aanleiding van de erotische fotoreportage. Ze willen eerlijk willen uitkomen voor hun geaardheid volgens de dertigjarige Feenstra.

Geil maar niet ordinair

Iedereen lijkt hetzelfde te denken over de weinig verhullende fotoshoot van de ladies. “Bijzonder geil, maar niet te ordinair”, “girl next door en toch stout” en “hier word ik spontaan bi van” is slechts een greep uit de louter positieve opmerkingen die op de werkvloer en daarbuiten voorbij komen zo valt te lezen op Metronieuws.

Biseksualiteit

De twee worden zelf ook overspoeld met reacties. Kim is blij met de opschudding en probeert te verklaren waarom heel Nederland op zijn kop staat. „Veel vrouwen die worstelen met hun biseksualiteit zijn blij met de shoot. Ze schrijven me dat ze zich door deze foto’s geroepen voelen eerlijk te zijn”, vertelt Kim in een interview met Lindanieuws. “Ik vind het heel fijn dat ik zo iemand kan helpen, dat je kunt laten zien dat het oké is. We maken op een speelse manier een statement.”

Vrouwen positief

Opvallend is dat ook vrouwen positief zijn over de sexy foto’s, geschoten door grootheid Marc de Groot. „Vrouwen die normaal een beetje gemener zijn, reageren nu positief. Het lijkt wel alsof ze het toffer vinden dan mannen”, aldus Kim. „Voor mannen is het meer geilheid, maar vrouwen vinden het ook stoer.”

Echt seks gehad?

De vraag die heel Nederland bezighoudt is nu: hebben Kim en Geraldine ook daadwerkelijk het bed gedeeld? „Ik heb een paar maanden geleden bij Spuiten en Slikken gezegd dat ik Geraldine een lekker wijf vind en het met haar zou kunnen doen. Dat werd overal opgepikt, daarom brengt deze shoot ook veel commotie met zich mee”, legt Kim uit. Of dat ook zo is? „Daar gaan we verder niets over zeggen. Sommige dingen blijven privé”, aldus Geraldine. „Ja”, bevestigt Kim. „Dat is voor ons een weet, voor de rest een vraag…”

Dromen geen bedrog

De meeste dromen zijn bedrog, maar heel soms komen dromen uit. Kim Feenstra stak in september vorig jaar niet onder stoelen of banken dat ze ook vrouwelijk schoon wel weet te waarderen. Als gast bij Spuiten en Slikken gaf ze onder meer antwoord op de vraag of ze presentatrice Geraldine Kemper ‘zou willen doen’, waarop ze ‘sowieso’ antwoordde.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.