kim en geraldine seks
23 January 2016

Nederland in de ban van vrijende Geraldine en Kim

Heel Nederland is in de ban van de erotische fotoshoot die Geraline Kemper en Kim Feenstra deden voor Linda Magazine. Het is het gesprek van de week. Er komen zelfs vrouwen uit de kast die naar aanleiding van de erotische fotoreportage. Ze willen eerlijk willen uitkomen voor hun geaardheid volgens de dertigjarige Feenstra.

Geil maar niet ordinair

Iedereen lijkt hetzelfde te denken over de weinig verhullende fotoshoot van de ladies. “Bijzonder geil, maar niet te ordinair”, “girl next door en toch stout” en “hier word ik spontaan bi van” is slechts een greep uit de louter positieve opmerkingen die op de werkvloer en daarbuiten voorbij komen zo valt te lezen op Metronieuws.

Biseksualiteit

De twee worden zelf ook overspoeld met reacties. Kim is blij met de opschudding en probeert te verklaren waarom heel Nederland op zijn kop staat. „Veel vrouwen die worstelen met hun biseksualiteit zijn blij met de shoot. Ze schrijven me dat ze zich door deze foto’s geroepen voelen eerlijk te zijn”, vertelt Kim in een interview met Lindanieuws. “Ik vind het heel fijn dat ik zo iemand kan helpen, dat je kunt laten zien dat het oké is. We maken op een speelse manier een statement.”

Vrouwen positief

Opvallend is dat ook vrouwen positief zijn over de sexy foto’s, geschoten door grootheid Marc de Groot. „Vrouwen die normaal een beetje gemener zijn, reageren nu positief. Het lijkt wel alsof ze het toffer vinden dan mannen”, aldus Kim. „Voor mannen is het meer geilheid, maar vrouwen vinden het ook stoer.”

Echt seks gehad?

De vraag die heel Nederland bezighoudt is nu: hebben Kim en Geraldine ook daadwerkelijk het bed gedeeld? „Ik heb een paar maanden geleden bij Spuiten en Slikken gezegd dat ik Geraldine een lekker wijf vind en het met haar zou kunnen doen. Dat werd overal opgepikt, daarom brengt deze shoot ook veel commotie met zich mee”, legt Kim uit. Of dat ook zo is? „Daar gaan we verder niets over zeggen. Sommige dingen blijven privé”, aldus Geraldine. „Ja”, bevestigt Kim. „Dat is voor ons een weet, voor de rest een vraag…”

Dromen geen bedrog

De meeste dromen zijn bedrog, maar heel soms komen dromen uit. Kim Feenstra stak in september vorig jaar niet onder stoelen of banken dat ze ook vrouwelijk schoon wel weet te waarderen. Als gast bij Spuiten en Slikken gaf ze onder meer antwoord op de vraag of ze presentatrice Geraldine Kemper ‘zou willen doen’, waarop ze ‘sowieso’ antwoordde.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie