tatoeage ex naam

Naam ex meest verwijderde tatoeage

Een tatoeage of plakplaatje in de volksmond, die neem je normaal gesproken voor het leven. Of in ieder geval tot je hem helemaal zat bent. Want de tijd dat je voor altijd en eeuwig met je tattoo rondliep is echt verleden tijd.

Tegenwoordig kan je tatoeages ook weer laten verwijderen en dat is maar goed ook want volgens onderzoek is 14 procent die tattoo liever kwijt dan rijk.

Mannen versus vrouwen tatoeages

Wist je dat 1 op de 5 mensen in de Verenigde Staten een tatoeage heeft? Dit komt naar voren uit een onderzoek van Harris Interactive. Vrouwen hebben zelfs iets meer tattoos dan mannen (23% tegenover 19%). En ze zijn er blij mee. Althans een groot aantal dan, want 86 procent van de ondervraagden gaf aan geen spijt te hebben die inkt op hun lijf. Maar dat betekent ook dat 14 procent die tatoeage toch liever niet had laten zetten.

Naam ex tattoo

En waar hebben ze dan zoal spijt van? Nou de meest weggehaalde tattoos zijn namen van exen volgens dermatoloog Ava Shamban die in haar praktijk tatoeages weghaalt. Ook getatoeëerde trouwringen staan hoog op de lijst van te verwijderen tattoos.

Niet echt verrassend

Heel verrassend is de uitkomst van het onderzoek niet, ook al zijn er nog een heleboel andere aanvragen. Zo heeft de dermatoloog al talloze ‘kwade engelen’ en andere rare tatoeages weggehaald. Ze heeft geen idee in welke gemoedstoestand die mensen waren toen ze de tattoo lieten zetten.

Te zichtbaar

Behalve aparte tatoeages, namen van exen en trouwringen krijgt ze ook geregeld klanten die een tatoeage hebben op een te zichtbare plaats van hun lichaam. Dit wordt in bepaalde bedrijven niet toegelaten op de werkvloer. En dan legt die tatoeage toch het loodje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kliniek Veldhoven. Bij deze beauty clinic kan je ook terecht voor andere plastische chirurgie en dermatologische behandelingen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.