tatoeage ex naam

Naam ex meest verwijderde tatoeage

Een tatoeage of plakplaatje in de volksmond, die neem je normaal gesproken voor het leven. Of in ieder geval tot je hem helemaal zat bent. Want de tijd dat je voor altijd en eeuwig met je tattoo rondliep is echt verleden tijd.

Tegenwoordig kan je tatoeages ook weer laten verwijderen en dat is maar goed ook want volgens onderzoek is 14 procent die tattoo liever kwijt dan rijk.

Mannen versus vrouwen tatoeages

Wist je dat 1 op de 5 mensen in de Verenigde Staten een tatoeage heeft? Dit komt naar voren uit een onderzoek van Harris Interactive. Vrouwen hebben zelfs iets meer tattoos dan mannen (23% tegenover 19%). En ze zijn er blij mee. Althans een groot aantal dan, want 86 procent van de ondervraagden gaf aan geen spijt te hebben die inkt op hun lijf. Maar dat betekent ook dat 14 procent die tatoeage toch liever niet had laten zetten.

Naam ex tattoo

En waar hebben ze dan zoal spijt van? Nou de meest weggehaalde tattoos zijn namen van exen volgens dermatoloog Ava Shamban die in haar praktijk tatoeages weghaalt. Ook getatoeëerde trouwringen staan hoog op de lijst van te verwijderen tattoos.

Niet echt verrassend

Heel verrassend is de uitkomst van het onderzoek niet, ook al zijn er nog een heleboel andere aanvragen. Zo heeft de dermatoloog al talloze ‘kwade engelen’ en andere rare tatoeages weggehaald. Ze heeft geen idee in welke gemoedstoestand die mensen waren toen ze de tattoo lieten zetten.

Te zichtbaar

Behalve aparte tatoeages, namen van exen en trouwringen krijgt ze ook geregeld klanten die een tatoeage hebben op een te zichtbare plaats van hun lichaam. Dit wordt in bepaalde bedrijven niet toegelaten op de werkvloer. En dan legt die tatoeage toch het loodje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kliniek Veldhoven. Bij deze beauty clinic kan je ook terecht voor andere plastische chirurgie en dermatologische behandelingen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!