zonvakantie

Naakte datingshow voor singles niet ranzig volgens Oerlemans

In 2014 komt er voor singles weer een nieuw manier bij om elkaar te vinden en wel naakt op een onbewoond eiland. Het nieuwe tv programma, Adam zkt Eva is volgens Reinout Oerlemans een niets verhullend experiment.

Volgens de televisieproducent zal het programma verre van ranzig worden. ‘Het gaat er niet om dat je de hele tijd naar een piemel zit te kijken’, zegt hij in het AD.

‘Het gaat meer om de reactie op elkaar van twee naakte mensen die zich nergens achter kunnen verschuilen. Dat kan gewoon goede, spannende televisie opleveren’, aldus Oerlemans.

In de kern van de datingshow gaat het erom dat de singles in hun ontdekkingstocht naar liefde niet gehinderd worden door bijverschijnselen als kleding. De deelnemers worden op basis van voorkeuren en achtergronden aan elkaar gekoppeld.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!