orgasme

Naakt slapers hebben betere relatie

Koppels die naakt slapen, voelen zich gelukkiger in hun relatie. Het is daarom goed nieuws dat uit onderzoek blijkt dat maar liefst 40 procent naakt slaapt. Het was een onderzoek onder 1004  Britten waarbij 57 procent van de naaktslapers aangaf gelukkig te zijn in zijn relatie.

Ontspannen

Eén van de proefpersonen zegt: “Ik slaap nu al zes jaar naakt en het is zoveel comfortabeler dan in een pyjama of boxershort slapen. Mijn vrouw doet het ook en we zijn dolgelukkig. Het helpt je te ontspannen in bed.”

Intimiteit verhogen

De sfeer in de slaapkamer is één van de factoren die een relatie kunnen beïnvloeden, maar die vaak wordt vergeten. Gedimd licht, regelmatig vers beddengoed en frisse lucht zijn ook belangrijke sfeermakers. Fijnere sfeer maakt naakt slapen aangenamer. Naakt slapen verhoogt vervolgens weer de intimiteit.

Gedrag van partner

Naast het wel of niet aanhouden van je pyama is zeker het gedrag van onze partner bepalend voor ons geluksgevoel. Eten in bed vindt bijvoorbeeld de helft verwerpelijk. Bijna 60 procent vindt het walgelijk als er vuil ondergoed naast het bed ligt. Sokken aanhouden in bed, wordt door meer dan 20 procent niet in dank afgenomen.

Het is goed dit van elkaar te weten, dan kun je er rekening mee houden.

Bron: Goed Gevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.