alle dagen seks

Na de seks moet het beste nog komen

Op de Belgische tv is het programma Alle Dagen Seks in volle gang. Er zijn ook mensen die na de oproep van VijfTV Vlaanderen ook mee doen, maar niet op tv komen maar er wel een dagboek van bij houden. Eén van deze vrouwen noemt zich Nathalie en is niet bereid zichzelf maar wel haar dagboek bloot te geven. Een maand lang elke dag seks, het doen is al een hele opgaaf, maar dat ook nog onder woorden te brengen is spannend. Als ware voyeurs mogen wij een kijkje nemen in het dagboek van Nathalie.

Eén dag van Alle Dagen Seks

Bekentenis van formaat: in mijn utopische wereld zijn seks en liefde onlosmakelijk verbonden. Zeg nooit nooit, maar mij zal je niet snel op een one night stand betrappen. Mede omdat mijn burgerlijke status op ‘bezet’ gestrand is, maar ook omdat ik moeite heb om mezelf (letterlijk en figuurlijk) bloot te geven aan een vreemde. En vooral omdat seks zo veel meer inhoudt dan even snel rampetampen om de grootste goesting te bevredigen.

Hoewel ik echt wel te vinden ben voor het occasionele vluggertje (vooral deze maand heb ik de voordelen aan levende lijve mogen ondervinden), heeft de ideale vrijpartij voor mij drie (uitgebreide) stadia. Een overzicht van gisteren:

Het voorspel

Een vrijage staat of valt met het voorspel. En dan bedoel ik niet louter de friemelprelude tussen de lakens. Noem me hebzuchtig, maar een voorspel mag wat mij betreft de hele avond (of zelfs de hele dag) in beslag nemen. Een vederlicht wake-up kusje in de vroege de ochtend, nog even dicht bij elkaar kruipen voor je écht uit bed moet, een lief (of net stout) berichtje overdag, … Allemaal kleine intermezzo’s die mij alvast in de mood brengen voor een intieme avond.

Als we dan rond een uur of 7 beiden thuis zijn van het werk, kan het voorspel echt beginnen. Onder het genot van een goed glas wijn en een lekkere maaltijd (voor de curieuzeneuzemosterdpotten onder u: risotto met kastanjechampignons) overlopen we de banaliteiten van onze dag. Burgerlijk en bekrompen? Misschien wel, maar gezellig is het des te meer.

Het liefdesspel

Vervolgens ontstaan er drie mogelijke pistes: 1) opruimen en de afwas doen 2) het eten laten zakken in de zetel terwijl we kijken naar het beste/marginaalste (schrappen wat niet past) dat Vlaanderen te bieden heeft, ook wel ‘Komen Eten’ genoemd 3) meteen richting slaapkamer afzakken.

Meestal is het een nek-aan-nekrace tussen optie 2 en 3 (tenzij het einde van de week in zicht is en de vuile vaat het plafond begint te naderen). Gisteren kozen we echter resoluut voor de laatste optie. Nachtlampje aan, kleren uit en enkel nog oog voor elkaar.

Het naspel

Hoe goed de seks ook is (pretty good, dat kan ik u wel vertellen), het beste moet altijd nog komen. Uitgeput en voldaan nagenieten, knus bij elkaar kruipen om (na het eerder vermelde obligatoire sprintje richting badkamer weliswaar) na te praten over koetjes en kalfjes en de dingen des levens, dat zijn onbetaalbare momenten. En die zijn meteen ook de reden waarom die one night stand nooit op mijn bucket list zal belanden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.