alle dagen seks
18 February 2015

Na de seks moet het beste nog komen

Op de Belgische tv is het programma Alle Dagen Seks in volle gang. Er zijn ook mensen die na de oproep van VijfTV Vlaanderen ook mee doen, maar niet op tv komen maar er wel een dagboek van bij houden. Eén van deze vrouwen noemt zich Nathalie en is niet bereid zichzelf maar wel haar dagboek bloot te geven. Een maand lang elke dag seks, het doen is al een hele opgaaf, maar dat ook nog onder woorden te brengen is spannend. Als ware voyeurs mogen wij een kijkje nemen in het dagboek van Nathalie.

Eén dag van Alle Dagen Seks

Bekentenis van formaat: in mijn utopische wereld zijn seks en liefde onlosmakelijk verbonden. Zeg nooit nooit, maar mij zal je niet snel op een one night stand betrappen. Mede omdat mijn burgerlijke status op ‘bezet’ gestrand is, maar ook omdat ik moeite heb om mezelf (letterlijk en figuurlijk) bloot te geven aan een vreemde. En vooral omdat seks zo veel meer inhoudt dan even snel rampetampen om de grootste goesting te bevredigen.

Hoewel ik echt wel te vinden ben voor het occasionele vluggertje (vooral deze maand heb ik de voordelen aan levende lijve mogen ondervinden), heeft de ideale vrijpartij voor mij drie (uitgebreide) stadia. Een overzicht van gisteren:

Het voorspel

Een vrijage staat of valt met het voorspel. En dan bedoel ik niet louter de friemelprelude tussen de lakens. Noem me hebzuchtig, maar een voorspel mag wat mij betreft de hele avond (of zelfs de hele dag) in beslag nemen. Een vederlicht wake-up kusje in de vroege de ochtend, nog even dicht bij elkaar kruipen voor je écht uit bed moet, een lief (of net stout) berichtje overdag, … Allemaal kleine intermezzo’s die mij alvast in de mood brengen voor een intieme avond.

Als we dan rond een uur of 7 beiden thuis zijn van het werk, kan het voorspel echt beginnen. Onder het genot van een goed glas wijn en een lekkere maaltijd (voor de curieuzeneuzemosterdpotten onder u: risotto met kastanjechampignons) overlopen we de banaliteiten van onze dag. Burgerlijk en bekrompen? Misschien wel, maar gezellig is het des te meer.

Het liefdesspel

Vervolgens ontstaan er drie mogelijke pistes: 1) opruimen en de afwas doen 2) het eten laten zakken in de zetel terwijl we kijken naar het beste/marginaalste (schrappen wat niet past) dat Vlaanderen te bieden heeft, ook wel ‘Komen Eten’ genoemd 3) meteen richting slaapkamer afzakken.

Meestal is het een nek-aan-nekrace tussen optie 2 en 3 (tenzij het einde van de week in zicht is en de vuile vaat het plafond begint te naderen). Gisteren kozen we echter resoluut voor de laatste optie. Nachtlampje aan, kleren uit en enkel nog oog voor elkaar.

Het naspel

Hoe goed de seks ook is (pretty good, dat kan ik u wel vertellen), het beste moet altijd nog komen. Uitgeput en voldaan nagenieten, knus bij elkaar kruipen om (na het eerder vermelde obligatoire sprintje richting badkamer weliswaar) na te praten over koetjes en kalfjes en de dingen des levens, dat zijn onbetaalbare momenten. En die zijn meteen ook de reden waarom die one night stand nooit op mijn bucket list zal belanden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...