sexy vrouw iedere leeftijd

Na datingsites nu ook verzekeringen voor hogeropgeleiden

Verzekeringen speciaal voor hoogopgeleiden. Ja, dat bestaat. Na datingsites zijn er nu ook verzekeringen op de markt waarbij er onderscheid wordt gemaakt in het opleidingsniveau. Een nieuwe tactiek om op te vallen in verzekeringsland of eigen belang?

Premie

We namen Promovendum, een aanbieder van dit type verzekeringen, eens onder de loep. Waarom zijn er verzekeringen speciaal voor hogeropgeleiden op de markt? Omdat lager opgeleiden de premie niet kunnen opbrengen? Promovendum adverteert met de slogan ‘de laagste premie van Nederland’. Best bijzonder. De laagste premie is dus slechts weggelegd voor mensen met een meer dan modaal inkomen. Willen lager opgeleiden dan geen laagste premie betalen? Of willen hoger opgeleiden zich enkel verzekeren bij ‘soortgenoten’? Tijd voor nadere inspectie dus.

Waarom speciaal voor hogeropgeleiden

Een nadere blik op de website leert ons waarom ze verzekeringen aanbieden speciaal voor hogeropgeleiden aanbieden. Hou je vast…

Sinds de oprichting van Promovendum richten wij ons al op hoger opgeleiden. Wij hebben daar niet zomaar voor gekozen. Uit ervaring weten wij namelijk dat deze doelgroep zuinig op haar spullen is en daar bewust mee omgaat. Er wordt ook minder vaak schade gemaakt. Dat verklaart onze keuze voor deze specifieke doelgroep. Want daarom kunnen wij verzekeringsproducten bieden met uitstekende voorwaarden én tegen een zeer scherpe premie. Vaak zelfs de laagste premie van Nederland!

Goed, plat gezegd staat er dus dat lager opgeleide mensen niet zuinig op hun spullen zijn, de boel te pas en te onpas slopen, kwijt maken, of proberen de boel op te lichten. Kan dat zomaar?

Discriminatie

Is hier sprake van discriminatie of vinden we dit de normaalste zaak van de wereld. Net als dat we het normaal vinden dat wanneer je nog maar net je rijbewijs hebt gehaald meer premie moet betalen voor je autoverzekering dan wanneer je al 10 jaar schadevrij rijdt en een behoorlijke no-claim hebt opgebouwd?

We zijn benieuwd wat jij vindt van verzekeringen alleen voor hogeropgeleiden! Goed idee of waardeloos?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!