5 date tips niet opvolgen

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.

Vooroordeel

Met een zwaar vooroordeel ging Susan beginnen aan haar missie. Aan tonen dat er  een grote mythe staande gehouden wordt rondom daten. Namelijk dat daten iets is dat je automatisch leuk moet vinden. Susan is er van overtuigd dat het alleen maar bestaat om de economie draaiende te houden.

98 dates later…

Haar omgeving verweet haar geen relatie te hebben omdat ze er niet genoeg aan deed in de vorm van daten. Dat was ze beu en ze is op date gegaan. En niet zomaar een paar keer, nee 98 keer in 9 maanden. Geen seksuele uitspattingen maar wel hofmakerij, daar hebben we het in haar geval over.

Dit zijn haar conclusies:

1. Te koop lopen

Mannen lopen te koop met hun speeltjes, bekende vrienden, verre reizen en talrijke machtsposities, terwijl vrouwen als paradepaardjes goedkeuring proberen te krijgen. In het midden van hun praatjes verlangen ze onze pupillen te zien verwijden van interesse. Ze wachten op die “Oooooh, echt?” en hopen dat ze waardevol genoeg zijn om onze aandacht te krijgen. Dit is waarom Susan daten haat.

2. Extreme sport

Volgens Susan heeft daten meer weg van een extreme sport, dan van iets anders. Volgens haar spelen vrouwen op hoge hakken de sekskaart uit, terwijl ze elkaar als beesten vertrappelen voor de aandacht van een man. Stierenlopen in Pamplona heeft nog nooit op haar interesse lijstje gestaan, met daten al helemaal niet.

Verkopen voor affectie?
Is het mogelijk om een betekenisvolle connectie te leggen met iemand zonder die hele show? Moeten we onszelf echt verkopen om affectie te krijgen? Susan is er van overtuigd dat deze hele show niet nodig is. Zij heeft al echte liefde en diepe verbintenis gekend zonder zich in te wijden in de kunst van het daten.

Niet mijn manier

Paraderen voor de goedkeuring van een man?  Zitten wachten naast je telefoon tot hij nog eens belt?  Piekeren over wat je al dan niet verkeerd zou hebben gezegd?   Seksuele avances maken als je niet eens weet of er een klik is? Enkel en alleen zodat een man je zou willen? Dit is niet mijn manier.

Natuurlijke vonk

Na haar experiment weet Susan het zeker en gaat ze door op haar oude manier van  mensen toevallig tegen het lijf te lopen. Op je sportschool, of tijdens een opleiding, of tijdens vakantie, daar waar je wilt zijn en je leven aan het leven bent, daar moet je iemand tegen het lijf lopen. Een natuurlijke vonk zal dan echt wel tot een connectie leiden. Wanneer dat blijft de vraag.

Bron: GoedGevoel

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen