5 date tips niet opvolgen

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.

Vooroordeel

Met een zwaar vooroordeel ging Susan beginnen aan haar missie. Aan tonen dat er  een grote mythe staande gehouden wordt rondom daten. Namelijk dat daten iets is dat je automatisch leuk moet vinden. Susan is er van overtuigd dat het alleen maar bestaat om de economie draaiende te houden.

98 dates later…

Haar omgeving verweet haar geen relatie te hebben omdat ze er niet genoeg aan deed in de vorm van daten. Dat was ze beu en ze is op date gegaan. En niet zomaar een paar keer, nee 98 keer in 9 maanden. Geen seksuele uitspattingen maar wel hofmakerij, daar hebben we het in haar geval over.

Dit zijn haar conclusies:

1. Te koop lopen

Mannen lopen te koop met hun speeltjes, bekende vrienden, verre reizen en talrijke machtsposities, terwijl vrouwen als paradepaardjes goedkeuring proberen te krijgen. In het midden van hun praatjes verlangen ze onze pupillen te zien verwijden van interesse. Ze wachten op die “Oooooh, echt?” en hopen dat ze waardevol genoeg zijn om onze aandacht te krijgen. Dit is waarom Susan daten haat.

2. Extreme sport

Volgens Susan heeft daten meer weg van een extreme sport, dan van iets anders. Volgens haar spelen vrouwen op hoge hakken de sekskaart uit, terwijl ze elkaar als beesten vertrappelen voor de aandacht van een man. Stierenlopen in Pamplona heeft nog nooit op haar interesse lijstje gestaan, met daten al helemaal niet.

Verkopen voor affectie?
Is het mogelijk om een betekenisvolle connectie te leggen met iemand zonder die hele show? Moeten we onszelf echt verkopen om affectie te krijgen? Susan is er van overtuigd dat deze hele show niet nodig is. Zij heeft al echte liefde en diepe verbintenis gekend zonder zich in te wijden in de kunst van het daten.

Niet mijn manier

Paraderen voor de goedkeuring van een man?  Zitten wachten naast je telefoon tot hij nog eens belt?  Piekeren over wat je al dan niet verkeerd zou hebben gezegd?   Seksuele avances maken als je niet eens weet of er een klik is? Enkel en alleen zodat een man je zou willen? Dit is niet mijn manier.

Natuurlijke vonk

Na haar experiment weet Susan het zeker en gaat ze door op haar oude manier van  mensen toevallig tegen het lijf te lopen. Op je sportschool, of tijdens een opleiding, of tijdens vakantie, daar waar je wilt zijn en je leven aan het leven bent, daar moet je iemand tegen het lijf lopen. Een natuurlijke vonk zal dan echt wel tot een connectie leiden. Wanneer dat blijft de vraag.

Bron: GoedGevoel

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland

singles smakken date
By Moniek ·
4 augustus 2021

Singles ergeren zich aan smakken tijdens date

Lekker een hapje eten tijdens je eerste date? De romantiek is ver te zoeken als je tafelgenoot zit te smakken want dit is de grootste irritatie onder singles. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Lexa onder 1500 vrijgezellen.