Na 22 kussen ontmoet vrouw de ware

De gemiddelde vrouw kust 22 mannen, heeft vier lange relaties en overleeft vijf gebroken harten voor ze de ware ontmoet, dat toont een recente enquête aan.

Voor ze haar ware liefde leert kennen, moet een vrouw zes slechte afspraakjes meemaken, heeft ze zes onenightstands en werd ze vier keer bedrogen, dat blijkt uit een enquête bij 2.000 mensen. Ze ontmoet een partner online, gaat met drie verschillende mannen op vakantie, heeft drie lange relaties en woonde samen met twee mannen.

Na vier weken
Een op de zeven zegt dat ze zelfs een kind met iemand anders had voor ze haar soulmate vond. De gemiddelde heeft haar eerste vriendje op haar 15de en gaat uit met negen mannen voor ze voorgoed met iemand samenhokt. Ze wordt vier keer gedumpt en maakt het vijf keer met iemand uit. Wanneer ze echter de ware ontmoet, weten vrouwen dit in de eerste vier weken. 15 procent zat al met een stalker opgezadeld na een slecht afspraakje of relatie.

Vrijgezellenbestaan
De gemiddelde man geniet wat meer van zijn vrijgezellenbestaan, hij kust 23 meisjes en heeft 10 onenightstands voor hij zich voorgoed aan iemand bindt. Maar zijn hart wordt ondertussen wel zes keer gebroken. Mannen lopen ook meer kans gedumpt of bedrogen te worden, dat blijkt uit een enquête van meeteez.com, een gratis datingsite van Facebook.

De meeste mensen dachten wel dat ze de ware tegen hun dertigste hadden ontmoet, de liefde is dus is niet alleen maar kommer en kwel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?