136 dates

Na 136 dates nog geen match

Dat je niet meteen totally in love bent na een eerste date klinkt logisch. Maar om na maar liefst 136 dates nog steeds niemand te hebben ontmoet waarmee het klikt lijkt hoogst onwaarschijnlijk. Toch is dat het geval bij Belinda Stuckey.

Vinden van dates

Deze Belinda heeft geen problemen met het vinden van een date, maar een tweede afspraakje zit er duidelijk niet in. “Ofwel hij vindt mij niet leuk en ik hem wel of omgekeerd, maar ik geef niet op”, zegt ze. De 35 jarige lerares uit Sydney schreef zich in 2013 in op een datingsite, waar ze inmiddels al meer dan 4.700 ‘matches’ vond. Sindsdien heeft ze al 136 dates gehad maar ze wacht nog altijd op iemand waarmee het echt klikt.

Populair datingprofiel

Nadat ze drie jaar single was geweest, besloot Belinda een partner te vinden via het internet. Haar profiel op eHarmony is met ongeveer 10 matches per dag een van de populairste op de site. Volgens Belinda is haar profiel zo populair, omdat ze 100 procent eerlijk is: “Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent, het is belangrijk om duidelijk te malen wie je bent en wat je doel is”, vertelt ze aan Daily Mail Australia.

Dikke huid

Hoewel geen enkele van haar 136 eerste dates echt rampzalig was, heeft er geen enkele geleid tot een tweede date. Na elke date stelt ze zichzelf de volgende vragen: “Heb ik iets verkeerd gedaan? Wat kan er beter in het vervolg?” En ondanks alles geeft Belinda niet op: “Je moet een dikke huid hebben en alles met een korrel zout nemen”, relativeert ze.

Hopelijk ontmoet Belinda ooit haar prins op het witte paard. En wie weet is haar 137e date wel een succes. Wij hebben zo onze twijfels.. 😉

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.