136 dates

Na 136 dates nog geen match

Dat je niet meteen totally in love bent na een eerste date klinkt logisch. Maar om na maar liefst 136 dates nog steeds niemand te hebben ontmoet waarmee het klikt lijkt hoogst onwaarschijnlijk. Toch is dat het geval bij Belinda Stuckey.

Vinden van dates

Deze Belinda heeft geen problemen met het vinden van een date, maar een tweede afspraakje zit er duidelijk niet in. “Ofwel hij vindt mij niet leuk en ik hem wel of omgekeerd, maar ik geef niet op”, zegt ze. De 35 jarige lerares uit Sydney schreef zich in 2013 in op een datingsite, waar ze inmiddels al meer dan 4.700 ‘matches’ vond. Sindsdien heeft ze al 136 dates gehad maar ze wacht nog altijd op iemand waarmee het echt klikt.

Populair datingprofiel

Nadat ze drie jaar single was geweest, besloot Belinda een partner te vinden via het internet. Haar profiel op eHarmony is met ongeveer 10 matches per dag een van de populairste op de site. Volgens Belinda is haar profiel zo populair, omdat ze 100 procent eerlijk is: “Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent, het is belangrijk om duidelijk te malen wie je bent en wat je doel is”, vertelt ze aan Daily Mail Australia.

Dikke huid

Hoewel geen enkele van haar 136 eerste dates echt rampzalig was, heeft er geen enkele geleid tot een tweede date. Na elke date stelt ze zichzelf de volgende vragen: “Heb ik iets verkeerd gedaan? Wat kan er beter in het vervolg?” En ondanks alles geeft Belinda niet op: “Je moet een dikke huid hebben en alles met een korrel zout nemen”, relativeert ze.

Hopelijk ontmoet Belinda ooit haar prins op het witte paard. En wie weet is haar 137e date wel een succes. Wij hebben zo onze twijfels.. 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam