rafael en sabia definitief uit elkaar

MVsingles trekt de stekker eruit

Het online singles magazine MVsingles is er na 10 jaar mee gestopt. Onze concullega ’s trekken letterlijk en figuurlijk de stekker uit het informatieve magazine. Onderstaand bericht krijgen bezoekers en adverteerders te zien als ze een bezoekje aan de website willen brengen:

MVsingles is per 28 november gestopt

MVsingles heeft meer dan 10 jaar bestaan en we hebben in die tijd veel plezier gehad met het schrijven voor single Nederland. Maar helaas komt aan alles een einde en dus ook aan MVsingles. De afgelopen weken hadden we met meerdere technische storingen te kampen en uiteindelijk begaf onze server het definitief.

We hadden al gepland om in februari 2014 te stoppen met MVsingles. Maar vanwege de recente technische problemen en het kapotgaan van de server hebben we besloten om de stekker er nu al voorgoed uit te trekken. Het is simpelweg niet meer rendabel om MVsingles helemaal opnieuw op te zetten op een nieuwe server.

We willen al onze bezoekers en adverteerders bedanken voor de vele leuke jaren.

Stimulans

Het is jammer dat MVsingles is opgehouden te bestaan want een gezonde concurrentie zorgt doorgaans juist voor een extra stimulans om nog beter te presenteren. Voor alle singles die nu denken dat Singlessite.nl lekker achterover gaat leunen, wees gerust. Net als altijd blijven we de single ook in 2014 in Nederland optimaal en actueel informeren over alles wat hen bezighoudt. Aan stoppen denken we bij lange na niet, eerder aan vernieuwen om in de toekomst nog meer singles van dienst te kunnen zijn. We keep you posted!

Team Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam