rafael en sabia definitief uit elkaar

MVsingles trekt de stekker eruit

Het online singles magazine MVsingles is er na 10 jaar mee gestopt. Onze concullega ’s trekken letterlijk en figuurlijk de stekker uit het informatieve magazine. Onderstaand bericht krijgen bezoekers en adverteerders te zien als ze een bezoekje aan de website willen brengen:

MVsingles is per 28 november gestopt

MVsingles heeft meer dan 10 jaar bestaan en we hebben in die tijd veel plezier gehad met het schrijven voor single Nederland. Maar helaas komt aan alles een einde en dus ook aan MVsingles. De afgelopen weken hadden we met meerdere technische storingen te kampen en uiteindelijk begaf onze server het definitief.

We hadden al gepland om in februari 2014 te stoppen met MVsingles. Maar vanwege de recente technische problemen en het kapotgaan van de server hebben we besloten om de stekker er nu al voorgoed uit te trekken. Het is simpelweg niet meer rendabel om MVsingles helemaal opnieuw op te zetten op een nieuwe server.

We willen al onze bezoekers en adverteerders bedanken voor de vele leuke jaren.

Stimulans

Het is jammer dat MVsingles is opgehouden te bestaan want een gezonde concurrentie zorgt doorgaans juist voor een extra stimulans om nog beter te presenteren. Voor alle singles die nu denken dat Singlessite.nl lekker achterover gaat leunen, wees gerust. Net als altijd blijven we de single ook in 2014 in Nederland optimaal en actueel informeren over alles wat hen bezighoudt. Aan stoppen denken we bij lange na niet, eerder aan vernieuwen om in de toekomst nog meer singles van dienst te kunnen zijn. We keep you posted!

Team Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.