ticket festival

Muziekfans kunnen duurste festivalkaartje ter wereld kopen

Bulk je van het geld en wil je een onvergetelijke zomer beleven? Dan is een uitstapje naar het IJslandse muziekfestival Secret Solstice-festival een goede keuze. De organisatoren bieden een golden ticket aan voor 1 miljoen dollar of 850. 000 euro.

Zon

Secret Solstice is een pareltje in de wereld van muziekfestivals. Het evenement gaat door van 21 tot 24 juni, net wanneer de zon in IJsland 96 uur aan één stuk schijnt. Enkele bekende namen op de affiche dit jaar zijn o.a. Bonnie Tyler, Charlotte De Witte, Steve Aoki en Clean Bandits.

Wachtlijst

Om Secret Solstice nog meer allure te geven, heeft de organisatie beslist om één golden ticket ter beschikking te stellen. Voor 1 miljoen dollar of 850.000 krijg je een luxueuze vipbehandeling samen met vijf vrienden. Voor die prijs wordt kosten noch moeite gespaard. Je krijgt een all-acces pas tot het festival, een privéjet ter beschikking, wordt alleen het allerbeste eten voorgeschoteld en kan je je aan een privéoptreden van Bonny Tyler en Slash verwachten. Wie bot vangt hoeft niet te treuren, hij of zij krijgt een plaatsje op de wachtlijst, aldus een woordvoerder van het festival.

VIP

Voor wie iets minder diep in zijn of haar portemonnee wil tasten: er zijn ook vip tickets te koop met prijzen tussen de 1500 en 12.500 euro. Voor een gewoon kaartje betaal je 175 euro.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.