Mr. Yeti singlereizen Vlaanderen

Mr. Yeti speelt in op reisbehoefte Vlaamse singles

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben allemaal een relatie of je partner gaat liever niet of naar een zonnige bestemming. Maar dan komt de tijd van het plannen van je vakantie en voor jou bestaat er dan nog maar 1 optie, je gaat niet.

Alleen op vakantie..

Want alleen op vakantie vind je niets en reizen met een groep is te spannend en je hebt angst het buitenbeentje te worden binnen de grote groep. In Nederland bestaan er al heel wat reisorganisaties die exclusieve reizen aanbieden voor singles. Hierdoor kiezen veel Vlaamse singles voor een Nederlandse reisorganisatie, simpelweg om dat erin België gebrek is aan aanbod. Maar ook in België merken ze dat deze markt groeit en nood is aan reizen speciaal voor singles.

Reisbestemmingen voor Vlaamse singles

Excuses om als single niet op vakantie te gaan is dan ook geen optie meer. Mr. Yeti is de nieuwe Belgische touroperator voor actieve single reizigers! De touroperator heeft begin dit jaar haar deuren geopend in België en is gespecialiseerd in het aanbieden van actieve groepsreizen in Europa speciaal voor Vlaamse singles. Denk maar eens aan bestemmingen als IJsland, Noorwegen, Zweden, Schotland en Ierland.

Weg van massatoerisme

Wie zegt dat je alleen vakantie kan vieren op zonnige bestemmingen? Deze nieuwe reisorganisatie wil het tegendeel bewijzen, want hij is op z’n avontuurlijkst in de noordelijkste gebieden van Europa, die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Weet je wat hier een groot voordeel van is? Je bent ver weg van het massatoerisme en staat niet uren lang aan te schuiven in een rij bij de ‘bekende’ attracties.

Wie is Mr. Yeti eigenlijk?

Maar wie is Mr. Yeti eigenlijk? De meeste avonturiers onder ons hebben vast wel eens van een Yeti gehoord. De vele mythen die bestaan over dit groot, harig en actieve dier die zou leven in koude gebieden en bossen. Een Yeti wordt ook wel eens de verschrikkelijke sneeuwman genoemd. Dit alles geeft aan dat je met de reizen van Mr. Yeti zeker niet stil zal zitten en samen veel avontuur zult beleven!

Ruimte voor eigen reiservaring

Mr. Yeti biedt alleenreizende Vlamingen de mogelijkheid om in een kleine, gezellige groep van circa 8 personen, reiservaringen te delen. Een groot voordeel van deze kleine groepen is het persoonlijk contact met elkaar. Je hoeft je dus nooit het buitenbeetje te voelen binnen deze groep. Nog een groot voordeel is dat je met een kleine groep niet met zoveel mensen rekening hoeft te houden en er veel ruimte is voor jouw eigen reiservaring.

Groepsreizen of singlereizen?

Mr. Yeti spreekt bewust van groepsreizen, omdat veel singlereizigers niet geassocieerd willen worden met ‘singlereizen’, want wie kent nou niet die negatieve verhalen over singlereizen. Bij hen draait het dus niet om of je single bent of niet. Zij vinden ervaringen en belevenissen kunnen delen en nieuwe vrienden maken veel belangrijker. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven gezelligheid? Ruim 95% van de reizigers boekt de groepsreis alleen. Geen reden om je dus ‘single’ te voelen!

Vlaamse reisbegeleider

De groepsreizen worden begeleid door een Vlaamse, ervaren, enthousiaste en gezellige reisbegeleider. Ze zullen jou de mooiste plekjes van hun bestemmingen laten zien. Mr. Yeti biedt het hele jaar door reizen aan naar de Noordelijkste gebieden van Europa. Dus ook als je graag in de winterperiode kennis wilt maken met bijvoorbeeld Zweden, ben je hier helemaal op je plek!

Weekendje weg

O ja, en weet je nog niet helemaal zeker of je het ‘single’ groepsreizen avontuur aan durft? Ga dan eens mee op een weekendje Ardennen of Texel. Op die manier dek je je zelf in moest het toch tegenvallen en ben je meteen weer thuis. Deze weekendjes zijn daardoor dé ideale manier om kennis te maken met het concept van Mr. Yeti. Wie weet slaat jouw angst wel om in een verslaving!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.