Mr. en Mrs. perfekt als mooiste man en vrouw

Hoe de mooiste man en vrouw van Nederland eruit zien weten we dankzij 2000 lezers van Psychologie Magazine en een Schots computerprogramma.

Beauty & girl next door

Neem de klassieke uitstraling van Touriya Haoud en Carice van Houten, gooi er het lieve maar lekkere snoetje van Hanna Verboom bij, plak er de look van Doutzen Kroes op, met wat sensuele lippen van Tara Elders en maak het af met een vleugje boerennuchterheid van ‘girl next door’ Daphne Bunskoek. Hussel ze in een Schots computerprogramma, en zie daar de allermooiste vrouw van Nederland.

 

Mr. & Mrs. Perfect

Psychologie Magazine vroeg 2000 lezers naar de mooiste man en vrouw van Nederland. Uiteindelijk kozen ze twaalf nationale schoonheden. Wetenschappers van de Universiteit van Aberdeen legden hun foto’s over elkaar. Daar zijn de ultieme Nederlandse Mr. en Mrs. Perfect uit komen rollen, schrijft het AD woensdag.

Holllandse schoonheid

De Schotten hebben jarenlang ervaring in het onderzoeken van de menselijke schoonheid. Met een speciaal computerprogramma in hun ‘gezichtenlab’ kunnen ze uit de foto’s een supergezicht ontwikkelen. Dat hebben ze ook gedaan met de – volgens lezers en bezoekers van de site – zes mooiste mannen: Michiel Huisman, Arie Boomsma, Daniel Boissevain, Alain Clark, Ruben Nicolai en Chris Zegers.

De perfecte man is een mix van: De perfecte vrouw is een mix van:
Chris Zegers Doutzen Kroes
Alain Clark Daphne Bunskoek
Arie Boomsma Carice van Houten
Michiel Huisman Tara Elders
Daniel Boissevain Hanna Verboom
Ruben Nicolai Touriya Haoud

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?