Mooiste vrouwen wonen in Utrecht

De mooiste dames van het land zijn te vinden in de provincie Utrecht. Dat blijkt uit een onderzoek van Synovate en Holland Casino. Ze krijgen een 7,1 van hun landgenoten.

De Utrechtse meisjes zijn volgens het onderzoek modebewust, ze kleden zich naar de gelegenheid en respecteren de gedragscode. Ook Noord-Holland scoort goed, maar dat komt vooral voor rekening van Amsterdam. Buiten de hoofdstad scoren de meisjes maar een gemiddelde score. Onderaan eindigen de Friezinnen. Zij krijgen een 6,3.

Internationaal staan de Italiaanse vrouwen fier aan kop met een score van 7.9. De Engelse vrouwen krijgen met 5,6 de laagste score. Verder is opvallend dat mannen veel strenger zijn dan vrouwen over de schoonheid van Turkse en Marokkaanse vrouwen. Mannen geven ze een 5,6, vrouwen een 6,1.

Verder blijkt uit het onderzoek dat vrouwen gemiddeld een half uur nodig hebben om zich mooi te maken voor een avond uit. De meeste aandacht aan verzorging wordt besteed voor een avondje in het restaurant, gevolgd door het theater en de discotheek.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?