sexy vrouw iedere leeftijd

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.

Bedriegen

Van alle ondervraagden heeft 44 procent zijn vriendin wel eens bedrogen. Een kwart van de mannen vindt dat wanneer de eigen relatie niet lekker loopt het gerechtvaardigd is om buiten het echtelijke bed te gaan shoppen. Nog een populaire verklaring voor vreemdgaan is het onder invloed zijn van verdovende middelen zoals alcohol of drugs aldus de mannen.

Zoenen of seks

Ruim 70 procent van de buiten de pot pissende heren houdt het bij vreemdgaan niet alleen bij zoenen maar duikt met de vrouw het bed in voor een potje seks. Een op de 10 houdt het bij seksuele handelingen zoals aftrekken en een kleine 3 procent trekt de grens bij orale seks.

Bekende

Veruit de meeste mannen gaan vreemd met een vrouw die ze al kennen uit hun omgeving. Opmerkelijk is dat 17 procent wel eens is vreemdgegaan met een collega. Bij 20 procent was het een vage vrouwelijke bekende en 28 procent belandde met een vriendin in bed.

Opbiechten

De partner in kwestie blijft meestal onwetend achter. Vier van de vijf mannen biecht ontrouw niet op en loopt nog met dit geheim rond. In 14 procent van de gevallen kwam de partner zelf achter het bedrog. Meer weten over vreemdgaan lees je hier. 

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
perfectionist
By Margret ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
18 oktober 2021

Vreemdgaan: half Nederland doet het

Bijna de helft van de mensen zegt ooit in zijn leven bedrogen te zijn door een partner. Een kwart is door zijn huidige partner bedrogen, of vermoedt dat dat is gebeurd. Ook geeft bijna de helft van de mensen toe dat hij of zij zelf weleens is vreemdgegaan.
golddigger oudere man versieren
By Margret ·
13 oktober 2021

Stalken als de liefde voorbij is

Stalken gaat veelal om mensen die niet accepteren dat de liefde voorbij is. Het is van alle dag, gebaseerd op wraak en het gaat heel erg ver.