Mooie singles wonen vooral in Zweden en Brazilië

Mooie singles wonen vooral in het hoge noorden en in Brazilië. Dat zegt de datingsite beautifulpeople.com. De site is twee weken geleden in de hele wereld online gegaan.

 

Engelsen ongezonde look

Sindsdien hebben ruim twee miljoen mensen zich aangemeld. Slechts één op de zes was mooi genoeg om lid te worden. Die komen vooral uit Zweden, Noorwegen en Brazilië. Duitsers en Engelsen zijn het vaakst afgewezen. Volgens de site staan Duitsers vaak te streng op de foto. Engelsen zien er te ongezond uit. Nederland komt zowel bij de mannen als bij de vrouwen niet op de lijst voor, waarschijnlijk omdat er te weinig aanmeldingen zijn vanuit Nederland.

Mooi of lelijk

Wie zich aanmeldt op de website wordt door de leden beoordeeld of hij of zij mooi genoeg is. Het beheer van de website maakt die keuze niet. “Het is niet politiek correct, maar wel eerlijk”, aldus de makers van de site. “Wij zeggen niet wat mooi of lelijk is.”

De site is in bijna alle landen omstreden, maar voorziet naar eigen zeggen wel duidelijk in een behoefte. “De cijfers liegen er niet om.”

De site is ook in Nederland niet de eerste in zijn soort. Mooiemensen.com ging in 2007 online en zorgde voor veel ophef. Onder meer de Tilburgse schrijver Kluun ging in de aanval met zijn parodie: lillekemeense.com.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?