monogaam,en eerlijk

Monogaam, eerlijk en ambitieus van deze tijd?

Twijfel jij ook weleens of de combinatie monogaam, eerlijk en ambitieus in de tijd waarin wij leven nog wel bestaat? Celine wel. Ze in slechts 29 en single. Ze droomt ervan te trouwen in een mooie jurk. Lekker blijven dromen toch.

Huisje, boompje, beestje

In BN DeStem wordt in Solo,  onderdeel van Hart&Ziel deze week Celine uit Helmond het hemd van haar lijf gevraagd over haar single zijn en hoe ze in het leven staat. Allerlei facetten krijgen de aandacht. Zo ook haar meisjesdroom om ooit in een mooie jurk te trouwen. En een gezin te stichten en een fijn huis te hebben. Dat zou ze al een enorme rijkdom vinden. Daarbij vindt ze financiële zekerheid wel van belang.

Fysieke aantrekkingskracht ontbreekt

Om te trouwen heb je wel een partner nodig. Haar wordt gevraagd of ze druk is met daten. Ooit heeft ze gedatet via Tinder. Maar ze merkt dat daarbij de fysieke aantrekkingskracht ontbreekt, die voor haar van belang is. Hoe zij zich presenteert op sociale media? Celine vindt dat alles om uiterlijk vertoon draait, daar doet zij niet aan mee. Zij houdt van naturel en is een nuchter type. Ze heeft weleens een date, waarbij ze graag meebetaalt. Waarom moet de man dat nog altijd betalen?

Afstand wekt aandacht

Feestjes daar is ze best voor te vinden. Op festivals kun je haar ook treffen. Maar gewoon een drankje doen in Eindhoven vindt ze net zo gezellig. Ze snapt wel dat stilstaan geen optie is. Dat ze zich onder de mensen moet bewegen. Of ze dan snel op iemand afstapt? Hoewel ze niet op haar mondje gevallen is, wordt ze toch ineens verlegen wanneer ze iemand leuk vindt. Iets afstandelijk blijven, trekt soms juist meer aandacht, heeft ze gemerkt.

Monogaam, eerlijk en ambitieus

In een eerdere lange relatie is ze teleurgesteld geraakt. Ze vraagt zich af of anno 2017 het nog bestaat dat mannen monogaam, eerlijk en ambitieus zijn. Een man moet begrijpen dat haar verantwoordelijkheidsgevoel en ambities voor haar belangrijk zijn. Dat wil ze in een man graag terug zien. Ze vindt het ook belangrijk dat een man zelfverzekerd is, dat hij hunor heeft, haar tegengas kan geven, dat hij sociaal is, attent en goed verzorgd is. Ben ik te veeleisend, vraagt ze zich af.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam