Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
ware liefde
5 juli 2020

Moeilijk om een nieuwe liefde toe te laten? Tips!

Wil je een goede relatie, maar heb je het opgeven om een leuke man te vinden? Misschien houdt je jezelf tegen, en durf jij liefde niet toe te laten. Hieronder de redenen waarom het zo zou kunnen zijn, en enkele tips hoe je het kan omdraaien.

Je overtuigingen

Er zijn veel vrouwen die denken: “Ik ben te oud, ik ben te dik, ik ben te beschadigd, alle goede mannen zijn al bezet, ik heb pech in de liefde.” Als ze zelfs maar een van deze dingen geloven, bewijzen ze hun gelijk keer op keer.

Draai het om

Om liefde in je leven aan te trekken, moet je eerst geloven dat het mogelijk is. Dit vereist het leren omgaan met je gedachten, overtuigingen en emoties.

Geen moeite doen

Stel dat je een alleenstaande moeder bent met drie kinderen en je wordt ontslagen van je baan. Je weet precies wat je moet doen. Je gaat hemel en aarde verplaatsen totdat je een baan vindt die je kinderen voedt. Maar er zijn veel alleenstaande vrouwen die zeggen: “Wel, als liefde voorbestemd is, zal het gebeuren.” Ze zouden niet zo passief zijn in hun werk, maar wel als het gaat om hun liefdesleven.

Draai het om

Wordt zichtbaar. Liefde komt niet aan deur kloppen! Zo gaat het niet. Als je op straat bent, stop dan met kijken naar je smartphone! Begin op te merken wie je opmerkt. Als er een leuke man achter je staat, draai je dan om en begin een gesprek. Zelfs als hij niet je ideale partner is, leer dan opnieuw flirten. Wie weet is hij misschien de broer of vriend van je ideale man.

Vast in het verleden

Sommige vrouwen zijn niet genezen van een gebroken hart uit het verleden. Ze rouwen jaren lang om een verbroken relatie. Als je je zo zorgen maakt dat liefde niet werkt, is er geen ruimte voor liefde.

Draai het om

We saboteren onszelf door te denken: “Ik zou dit zelf moeten kunnen doen.” Praat er met iemand over. Ga naar een therapeut of een vriendin die je kunt vertrouwen.

Geloven in de nog lang en gelukkig mythe

Als je ouder bent dan 21, is de kans groot dat je hart vaker is gebroken. Het is niet persoonlijk. Er is geen man of vrouw die gelukkig getrouwd is zonder een reeks hartzeer achter zich te laten. We zijn bang omdat liefde de eerste keer niet werkte, het nu ook niet zal werken.

Draai het om

Ken de waarheid. Als je een relatie hebt, zullen er dagen zijn dat je hem niet kan uitstaan. Dat conflict is een natuurlijk, normaal iets. Leren navigeren door het conflict en duidelijk en effectief communiceren … dat is het werk van een goede relatie.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

10 x tekenen dat je ook een emotionele connectie hebt met je nieuwe lief

Hoe weet je of je überhaupt een emotionele connectie met iemand...

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie