single 50 plus

Moederdag: 1 op de 3 millennials geeft het liefst een portie (liefdes)geluk cadeau

All the single ladies, uh, moms! Als het aan de millennials ligt helpen ze op Moederdag het liefst cupido een handje. Ourtime, de datingservice voor 50-plus singles, deed onderzoek onder zowel millennial als vijftigplus singles. Moederdag is immers de uitgelezen dag om je moeder in de spotlights te zetten. Eenderde van de single millennials verrast zijn of haar single mom als het even kon met a chance at love. Ourtime biedt hen nu de helpende hand en geeft de kans om dit jaar het meest liefdevolle Moederdagcadeau ooit te geven.

In Nederland tellen we bijna 5 miljoen moeders. Ondanks dat neemt het aantal Nederlanders dat Moederdag viert al jaren af. De ondervraagde millennials vinden –  meer dan de vijftigplussers – dat ze meer aandacht kunnen besteden aan Moederdag. 6 op de 10 singles die wél aandacht besteden aan Moederdag geven aan deze bijzondere dag altijd samen met de familie Moederdag door te brengen.

Het traditionele bosje bloemen

Elk jaar blijft het toch weer de vraag waar je je moeder nu écht blij mee maakt en hoeveel geld je eraan uitgeeft. Voor 4 op de 10 millennials mag een Moederdagcadeau tussen 15 en 30 euro kosten. Het geven van een fysiek cadeautje, zoals het traditionele bosje bloemen blijft populair. Maar waar een ruime meerderheid (64%) van de singles het liefst een fysiek cadeautje geeft aan hun moeder, zijn uitjes ook in trek. 1 op de 3 single millennials verrast haar het liefst met een uitje om samen mooie herinneringen te maken.

A chance at love

Ourtime geeft 15 kinderen de kans om hun single powermom in het zonnetje te zetten met het meest originele cadeau ooit, een exclusieve verrassingsmiddag samen. Het (opnieuw gaan) daten is ont-zet-tend leuk, maar ook een beetje spannend. Ourtime en een team van experts helpen moeders samen met hun kids om de eerste stap te zetten. Tijdens deze bijzondere middag samen worden moeder en dochter of zoon niet alleen in de watten gelegd, ook wordt er een mooie (profiel)foto geschoten en krijgen ze tips voor een succesvol datingprofiel.

Veilig daten

Daarnaast worden ze ook bijgepraat op gebied van Veilig Daten Etiquette door acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De single moms krijgen ook een snelcursus over intimiteit van Astrid Kremers. Als afsluiter gaan de dames op speeddate met Dirk Zeelenberg, zijn ze het daten nog niet verleerd? Met deze kickstart zijn deze single moms ready for new love! Dirk: “Als trouwambtenaar heb ik mensen van alle leeftijden getrouwd en weet ik: liefde is het mooiste cadeau dat je elkaar kunt geven!”

Aanmelden

Gun jij je single moeder ook dat extra portie liefdesgeluk? Vertel hier weten waarom ze dit volgens jou verdient. Aanmelden kan tot 8 mei, daarna ontvangen zoons en dochters van de mooiste inzendingen bericht en kunnen zij hun moeder op Moederdag verrassen met dit meest liefdevolle uitje van het jaar!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!