single 50 plus

Moederdag: 1 op de 3 millennials geeft het liefst een portie (liefdes)geluk cadeau

All the single ladies, uh, moms! Als het aan de millennials ligt helpen ze op Moederdag het liefst cupido een handje. Ourtime, de datingservice voor 50-plus singles, deed onderzoek onder zowel millennial als vijftigplus singles. Moederdag is immers de uitgelezen dag om je moeder in de spotlights te zetten. Eenderde van de single millennials verrast zijn of haar single mom als het even kon met a chance at love. Ourtime biedt hen nu de helpende hand en geeft de kans om dit jaar het meest liefdevolle Moederdagcadeau ooit te geven.

In Nederland tellen we bijna 5 miljoen moeders. Ondanks dat neemt het aantal Nederlanders dat Moederdag viert al jaren af. De ondervraagde millennials vinden –  meer dan de vijftigplussers – dat ze meer aandacht kunnen besteden aan Moederdag. 6 op de 10 singles die wél aandacht besteden aan Moederdag geven aan deze bijzondere dag altijd samen met de familie Moederdag door te brengen.

Het traditionele bosje bloemen

Elk jaar blijft het toch weer de vraag waar je je moeder nu écht blij mee maakt en hoeveel geld je eraan uitgeeft. Voor 4 op de 10 millennials mag een Moederdagcadeau tussen 15 en 30 euro kosten. Het geven van een fysiek cadeautje, zoals het traditionele bosje bloemen blijft populair. Maar waar een ruime meerderheid (64%) van de singles het liefst een fysiek cadeautje geeft aan hun moeder, zijn uitjes ook in trek. 1 op de 3 single millennials verrast haar het liefst met een uitje om samen mooie herinneringen te maken.

A chance at love

Ourtime geeft 15 kinderen de kans om hun single powermom in het zonnetje te zetten met het meest originele cadeau ooit, een exclusieve verrassingsmiddag samen. Het (opnieuw gaan) daten is ont-zet-tend leuk, maar ook een beetje spannend. Ourtime en een team van experts helpen moeders samen met hun kids om de eerste stap te zetten. Tijdens deze bijzondere middag samen worden moeder en dochter of zoon niet alleen in de watten gelegd, ook wordt er een mooie (profiel)foto geschoten en krijgen ze tips voor een succesvol datingprofiel.

Veilig daten

Daarnaast worden ze ook bijgepraat op gebied van Veilig Daten Etiquette door acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De single moms krijgen ook een snelcursus over intimiteit van Astrid Kremers. Als afsluiter gaan de dames op speeddate met Dirk Zeelenberg, zijn ze het daten nog niet verleerd? Met deze kickstart zijn deze single moms ready for new love! Dirk: “Als trouwambtenaar heb ik mensen van alle leeftijden getrouwd en weet ik: liefde is het mooiste cadeau dat je elkaar kunt geven!”

Aanmelden

Gun jij je single moeder ook dat extra portie liefdesgeluk? Vertel hier weten waarom ze dit volgens jou verdient. Aanmelden kan tot 8 mei, daarna ontvangen zoons en dochters van de mooiste inzendingen bericht en kunnen zij hun moeder op Moederdag verrassen met dit meest liefdevolle uitje van het jaar!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.