Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
single 50 plus
6 mei 2019

Moederdag: 1 op de 3 millennials geeft het liefst een portie (liefdes)geluk cadeau

All the single ladies, uh, moms! Als het aan de millennials ligt helpen ze op Moederdag het liefst cupido een handje. Ourtime, de datingservice voor 50-plus singles, deed onderzoek onder zowel millennial als vijftigplus singles. Moederdag is immers de uitgelezen dag om je moeder in de spotlights te zetten. Eenderde van de single millennials verrast zijn of haar single mom als het even kon met a chance at love. Ourtime biedt hen nu de helpende hand en geeft de kans om dit jaar het meest liefdevolle Moederdagcadeau ooit te geven.

In Nederland tellen we bijna 5 miljoen moeders. Ondanks dat neemt het aantal Nederlanders dat Moederdag viert al jaren af. De ondervraagde millennials vinden –  meer dan de vijftigplussers – dat ze meer aandacht kunnen besteden aan Moederdag. 6 op de 10 singles die wél aandacht besteden aan Moederdag geven aan deze bijzondere dag altijd samen met de familie Moederdag door te brengen.

Het traditionele bosje bloemen

Elk jaar blijft het toch weer de vraag waar je je moeder nu écht blij mee maakt en hoeveel geld je eraan uitgeeft. Voor 4 op de 10 millennials mag een Moederdagcadeau tussen 15 en 30 euro kosten. Het geven van een fysiek cadeautje, zoals het traditionele bosje bloemen blijft populair. Maar waar een ruime meerderheid (64%) van de singles het liefst een fysiek cadeautje geeft aan hun moeder, zijn uitjes ook in trek. 1 op de 3 single millennials verrast haar het liefst met een uitje om samen mooie herinneringen te maken.

A chance at love

Ourtime geeft 15 kinderen de kans om hun single powermom in het zonnetje te zetten met het meest originele cadeau ooit, een exclusieve verrassingsmiddag samen. Het (opnieuw gaan) daten is ont-zet-tend leuk, maar ook een beetje spannend. Ourtime en een team van experts helpen moeders samen met hun kids om de eerste stap te zetten. Tijdens deze bijzondere middag samen worden moeder en dochter of zoon niet alleen in de watten gelegd, ook wordt er een mooie (profiel)foto geschoten en krijgen ze tips voor een succesvol datingprofiel.

Veilig daten

Daarnaast worden ze ook bijgepraat op gebied van Veilig Daten Etiquette door acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De single moms krijgen ook een snelcursus over intimiteit van Astrid Kremers. Als afsluiter gaan de dames op speeddate met Dirk Zeelenberg, zijn ze het daten nog niet verleerd? Met deze kickstart zijn deze single moms ready for new love! Dirk: “Als trouwambtenaar heb ik mensen van alle leeftijden getrouwd en weet ik: liefde is het mooiste cadeau dat je elkaar kunt geven!”

Aanmelden

Gun jij je single moeder ook dat extra portie liefdesgeluk? Vertel hier weten waarom ze dit volgens jou verdient. Aanmelden kan tot 8 mei, daarna ontvangen zoons en dochters van de mooiste inzendingen bericht en kunnen zij hun moeder op Moederdag verrassen met dit meest liefdevolle uitje van het jaar!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant

gerelateerde artikelen

Veel samen en toch apart; het ideaal van de single 50-plusser

Samenwonen is voor single 50-plussers geen must meer. Gezelligheid, samen leuke...

6 redenen waarom wijn een onuitputtelijke bron van liefde is

Voor iedere single vrouw: haal even diep adem. Er is namelijk...

Single vrouwen boven de 50 genieten volop!

Boven de 50, maar vooral boven de 65, zijn vrouwen vaker...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

Singles van 50 plus flirten graag op vakantie

Ben je single, boven de vijftig en dol op flirten tijdens...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant