Facebook date oudjaar

Moeder vindt oudjaars-date voor zoon (38) via Facebook

Jeroen Brutin, een 38-jarige man uit België met een mentale beperking had een droom. Oudejaarsavond doorbrengen met een mooie lieve vrouw. Via Facebook ging zijn moeder voor hem op zoek en met succes!

Oudejaarsavond

Er klonk luid applaus in jeugdhuis Ten Goudberge in Wevelgem. Dertig minuten voor de jaarwisseling ging ­Jeroen Brutin binnen in de jeugdclub waar hij zo vaak komt. Voor de allereerste keer bracht hij een date mee. ‘Jeroen heeft een meisje gevonden. Zo’n fantastische gast verdient dit echt’, klonk het.

Facebook

Vorige vrijdag had zijn mama, Chris Vandewalle, een oproep gedaan op Facebook. ‘Jeroen wou dat ik op zoek ging naar een meisje. Hij is niet eenzaam, hij gaat elke week uit met vrienden. Maar nu wou hij met oudejaarsavond een meisje aan zijn zijde.’

De oproep werd massaal gedeeld. Met succes. ‘Jeroen was zo gelukkig toen zijn date voor zijn neus stond. Voor die glinstering in zijn ogen en die uitbundige glimlach, daarvoor deden we het. Maar we hopen dat het mensen zal inspireren ook eens iemand met een beperking mee uit te nemen.’

Date

De Brugse Sandra Masyn, een 48-jarige studente orthopedagogie, maakte Jeroens droom waar. ‘Ik ging toch maar voor de televisie zitten. Maar dit leek me veel leuker.’

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam