Moeder helpt zoon kiezen

Het hoge aantal sinlges laat zien dat er heel wat single vrouwen en mannen moeite hebben met het vinden van een partner. 

Vooral de mannelijke singles vinden het lastig.

Moeders gaan hun zoon helpen!

TheJMom.com

In Amerika hebben ze de datingsite TheJMom.com opgericht waar moeders het heft in handen nemen en de juiste vrouw voor hun zoon kunnen uitkiezen. Met 5.000 geregistreerde leden is  deze Joodse datingsite een van de populairste plekken waar moeders hun kinderen koppelen, aldus Het Laatste Nieuws.

Ware liefde
De site werd in 2010 opgericht door broer en zus Brad en Danielle Weisberg, nadat hun moeder de online keuzes van haar zoon had beoordeeld. In korte tijd had ze een lijst opgesteld met kandidates die een goede match konden zijn met haar zoon. Ze schreef zelf ook een datingprofiel waarin ze haar zoon aanprees. En Brad vond zijn ware liefde. “Natuurlijk was dat mijn eigen beslissing, maar ik hecht ook veel waarde aan de mening van mijn moeder.”

Moeders kiezen
Om hun ideale schoondochter /-zoon te vinden, moeten moeders online een profiel opstellen van hun kind. Daarna kiezen ze de meest veelbelovende reactie uit met wie ze hun kind willen laten daten.

Prijzig
Moeders moeten er wel wat geld voor over hebben om hun ideale schoondochter te vinden. Surfen op de site is gratis, maar een abonnement van  een half jaar kost bijna 60 euro. Wie persoonlijk advies wil en een make-over van het profiel van haar kind, moet zo’ 150 euro neerleggen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?