happy single

Mobieltje houdt vriendin tevreden

‘Hoi schatje, hoe was je dag?’ en ‘Ik kan niet wachten totdat ik je weer zie’. Dit soort berichtjes krijgen vrouwen maar al te graag van hun partner. Mannen hebben hier niet altijd zin in of vergeten het. De makers van de nieuwe app BroApp, die deze week is gelanceerd, gaan hem daar een handje bij helpen.

Standaard berichtjes

De applicatie verstuurt, verspreid over de gehele dag, namens de man automatisch een paar berichtjes naar zijn vriendin. Mannen kunnen een keuze maken uit diverse standaard berichtjes of maken er zelf een paar. Ze kunnen de relatie dus gedeeltelijk ‘uitbesteden’. Hierdoor hebben de mannen meer tijd om met hun bro’s (de vrienden) door te brengen.

Vriendin-proof

Het idee komt van een Australische ontwerper die de app helemaal vriendin-proof maakte. Zo moet de man alle wifi-netwerken van zijn vriendin invullen, zodat de app weet wanneer beiden in dezelfde ruimte zijn. Want het zou natuurlijk wel opvallen als vrouwlief ineens het berichtje ‘Wat ben je aan het doen?’ krijgt, terwijl jullie naast elkaar op de bank zitten.

Wantrouwige vriendinnen

De app zorgt er ook voor dat wantrouwige vriendinnen om de tuin worden geleid, zeggen de ontwikkelaars . Mocht een nieuwsgierige vriendin de app proberen te openen, dan verandert de app in een lijst met potentiële cadeaus voor vrouwen. De mannen zijn uiteraard blij met de app. Vrouwen reageren wat minder positief.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.