slow seks goed relatie

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim 2000 Nederlanders. 

Slaapkamerromantiek

In het onderzoek werd de mannen en vrouwen gevraagd naar het wel en wee van hun seksleven. De mobiele telefoon komt naar voren als een van de grootste afleidingen tijdens de seks. Op een tweede en derde plaats komen kinderen en huisgenoten als afleiding.  Meer dan 75 procent zegt weleens gestoord te zijn tijdens de seks door de mobiele telefoon. Een langdurige beltoon blijkt de grootste irritatie, maar ook geluiden van apps zoals Twitter, Facebook of WhatsApp wekken behoorlijke wrevel op. Zo’n 19 procent van de mannen neemt zelfs de telefoon op tijdens een potje stomende seks. Bij de vrouwen ligt dit op 17 procent. In vrijwel alle gevallen betekent dit een abrupt einde van de slaapkamerromantiek.

Aandacht

De smartphone zorgt niet alleen voor onwelkome afleiding tijdens de seks. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt ook dat er voor het slapen gaan veel aandacht wordt besteedt aan de mobiele telefoon. Zo’n 20 procent van de ondervraagden zegt voor het slapen gaan minimaal een kwartier in de weer te zijn met de mobiele telefoon. Er worden op de valreep nog mails beantwoordt, en de laatste updates van Facebook en Twitter wil men niet missen. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de (bed)partner. Het is eenvoudig te veronderstellen dat we zonde mobiele telefoon allemaal van een beter seksleven zouden genieten aldus het onderzoeksteam.

Bron: Sexcontactmarkt

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen