slow seks goed relatie

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim 2000 Nederlanders. 

Slaapkamerromantiek

In het onderzoek werd de mannen en vrouwen gevraagd naar het wel en wee van hun seksleven. De mobiele telefoon komt naar voren als een van de grootste afleidingen tijdens de seks. Op een tweede en derde plaats komen kinderen en huisgenoten als afleiding.  Meer dan 75 procent zegt weleens gestoord te zijn tijdens de seks door de mobiele telefoon. Een langdurige beltoon blijkt de grootste irritatie, maar ook geluiden van apps zoals Twitter, Facebook of WhatsApp wekken behoorlijke wrevel op. Zo’n 19 procent van de mannen neemt zelfs de telefoon op tijdens een potje stomende seks. Bij de vrouwen ligt dit op 17 procent. In vrijwel alle gevallen betekent dit een abrupt einde van de slaapkamerromantiek.

Aandacht

De smartphone zorgt niet alleen voor onwelkome afleiding tijdens de seks. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt ook dat er voor het slapen gaan veel aandacht wordt besteedt aan de mobiele telefoon. Zo’n 20 procent van de ondervraagden zegt voor het slapen gaan minimaal een kwartier in de weer te zijn met de mobiele telefoon. Er worden op de valreep nog mails beantwoordt, en de laatste updates van Facebook en Twitter wil men niet missen. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de (bed)partner. Het is eenvoudig te veronderstellen dat we zonde mobiele telefoon allemaal van een beter seksleven zouden genieten aldus het onderzoeksteam.

Bron: Sexcontactmarkt

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.
daten december coach
By Moniek ·
25 oktober 2021

Welke datingsite past bij jou: 6 tips

Het is soms nog lastig om zo'n datingsite te kiezen, daarom zijn er sites die datingsites vergelijken. Zo maak je altijd een juiste keus en weet je welke datingsite er bij jou past.