spijkerbroek mobiel

Mobiele telefoon opladen in deze jeans!

Voortaan hoef je niet overal meer je oplader mee naar toe te slepen zodat je je smartphone kunt opladen wanneer deze weer eens leeg is.  Want in deze jeans zit een ingebouwde batterij die heel subtiel je telefoon oplaadt terwijl je loopt!

Jeans inclusief oplader

Je herkent het vast: mobiel leeg, helemaal dood, nét nu je ‘m het hardste nodig hebt! Altijd die oplader meeslepen (en even zo vaak vergeten..) of je favo jeans aan waar je mobieltje natuurlijk net niet in past.. het is allemaal verleden tijd. De Amerikaanse jeansfabrikant Joe’s Jeans komt tegemoet aan al deze problemen met de #HelloJean. Het ontwerp heeft een piepklein zakje waar een batterij in zit.

Normale spijkerbroek

Vrijwel onzichtbaar loopt er een USB-kabeltje naar de andere broekzak, waar je jouw mobiele telefoon instopt. Zeker niet onbelangrijk: de jeansbroeken zien er gewoon normaal, leuk en vrouwelijk uit dus je hoeft niet bang te zijn dat je er niet modieus bijloopt.

Vier ontwerpen jeans

De broek komt in vier ontwerpen, en kost 189 dollar (+/- 173,85 euro). De batterij moet je voor 49 dollar (+/- 45 euro) nog apart kopen. In het zakje passen smartphones van het formaat iPhone 5, 5S of 6.

jeans-mobiel

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.