profielfoto

Mobiele telefoon belangrijkste reden om vreemd te gaan

Bang dat je nieuwe partner vreemdgaat? Zorg dan dat je niet teveel met je mobieltje in de weer bent. Veel mensen die vreemdgaan zeggen dat te doen omdat hun vaste partner teveel bezig is met de mobiele telefoon. Dat blijkt althans uit een nieuw onderzoek.

Van de mensen die vreemdgaan zegt 45 procent dat te doen omdat hun vaste partner te veel tijd besteedt aan de mobiele telefoon. Dat blijkt uit een onderzoek dat een datingwebsite hield onder zesduizend leden, zo meldt de Daily Mail.

De partners zouden volgens de deelnemers aan het onderzoek meer aandacht geven aan de telefoon dan aan hen. Ze zouden met de telefoon bezig zijn tijdens de maaltijd, terwijl er naar een film gekeken wordt, tijdens een belangrijk gesprek en zelfs direct na seks.

Vooral vrouwen tussen de dertig en vijftig stellen dat ze zich vaak verwaarloosd voelen, omdat hun partner zo veel met zijn mobieltje bezig is. Overigens gebruikt het overgrote deel van de mensen die vreemdgaan hun mobiele telefoon om contact te leggen op datingwebsites. Ruim 66 procent van de ondervraagden geeft toe dat ze zonder de hulp van internet of mobiele telefoons niet vreemd zouden gaan.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.