Mobiel daten wint snel aan populariteit in Nederland

Mobiel daten wint snel aan populariteit in Nederland. Singles willen daten op het moment waarop zij dat willen. Dit stelt datingsite Match4me. Met de lancering van de iPhone App speelt Match4me in op deze trend. Met de App kunnen leden van Match4me op ieder gewenst moment zoeken naar andere singles en berichten lezen en versturen.

Match4me is onderdeel van MatchMedia BV en richt zich op de hoger opgeleide singles. Een doelgroep die zeer toegankelijk is voor nieuwe concepten. Online datingdiensten stegen de afgelopen jaren enorm in populariteit en hebben een grote groei doorgemaakt. Wereldwijd overschrijdt de online datingbranche een jaaromzet van $ 4 miljard .

MatchMedia BV verwacht voor 2011 dubbele groeicijfers te presenteren. Nieuwe iPhone app verhoogt beleving website “We kregen steeds meer verzoeken van onze leden voor het toevoegen van een iPhone App”, geeft John Meuffels, eigenaar van Match4me, aan. “We waren al actief met een mobiele website maar het gemak van een App is nog veel groter. Ook zijn wij er van overtuigd dat een App bijdraagt aan een betere gebruikerservaring.

De manier waarop de tekst en afbeeldingen worden weergegeven is voor iedere gebruiker hetzelfde. Wij willen onze leden graag optimaal faciliteren tijdens het mobiel daten. Met de nieuwe App kunnen zij nu op een eenvoudige manier realtime en op ieder moment interactief communiceren met andere singles. Dit zal ook de beleving en de performance van de website een flinke impuls geven.” Ruimte voor groei niche datingsites Onderzoeken geven aan dat online datingdiensten de afgelopen jaren enorm in populariteit zijn gegroeid. De omzet van online dating in Europa steeg in de afgelopen twee jaar van ca. 320 miljoen naar ca. 400 miljoen euro per jaar.

Wereldwijd is de jaarlijkse omzet binnen de online datingdiensten de vier miljard dollar al gepasseerd. “In Nederland zijn er naar schatting inmiddels zo’n 200 tot 250 websites op het gebied van relatiebemiddeling actief”, vervolgt Meuffels. “Match4me richt zich op de hoger opgeleide singles, een echte niche datingsite dus.

Volgens ons zijn niche datingsites de toekomst van online dating. Singles zijn vaak op zoek naar gelijkstemden en vinden de juiste match hier veel sneller. Wij zien dit zelf ook terug in de resultaten van onze website. Deelnemers die een relatie vinden op Match4me vinden deze gemiddeld binnen 3 maanden.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?