Minnares Tiger Woods krijgt eigen datingshow

Het lijkt erop dat rotzooien met Tiger Woods een goede zet is voor je carriere. Minnares nummer 1, Jaimie Grubbs, komt met haar eigen reality dating show op televisie. De serveerster zal een cast bestaande uit andere minnaressen aansturen. Zo meldt het AD.

In de datingshow zijn de dames op zoek naar echte liefde. De Amerikaanse TV-personality Michelle Harris zal de show gaan presenteren.

Verdere details over de andere minnaressen die aan het programma mee gaan doen worden nog niet gegeven. Ook de titel is nog niet bekend. Een woordvoerder van Michelle Harris laat weten: “Ik kan nog niet veel zeggen, maar het gaat in ieder geval een show worden boordevol drama”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?