Gratis Dating Gids

Mini Dating Gids singles: van eerste date naar relatie

Singlessite.nl informeert singles al ruim 10 jaar over daten, liefde, relaties, uitgaan, feesten, reizen en nog veel meer. Dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook zinvol. Wat met het toenemend aantal singles in ons landje is goede, betrouwbare informatie bijzonder welkom zo merken we.

Informatie voor singles

Het gebeurt nog regelmatig dat we moeten uitleggen dat Singlessite.nl geen datingsite is. Ook geen relatiebureau, dat we geen singlereizen of singlefeesten organiseren. Het woord ‘single’ wordt vrijwel onmiddellijk geassocieerd met daten of op z’n minst contact leggen. Een Singlessite? Dan zal het wel… Hoe dan ook, niet iedere single wil na een relatiebreuk meteen gaan daten, met een groepsreis mee, of naar een singlefeest. Iedereen is anders en dat geldt natuurlijk ook voor ‘de single’. Die bestaat namelijk niet.

Verschil moet er wezen

Een fulltime werkende single van 35 jaar zonder kinderen heeft een heel ander ‘single bestaan’ dan een parttime werkende alleenstaande moeder met drie kinderen. Een single van 55 jaar heeft andere ideeën en wensen ten aanzien van een nieuwe relatie dan een single van 25 jaar. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom proberen we zoveel mogelijk singles in verschillende levensfases te voorzien van relevante informatie. Soms bloedserieus, andere keren met een knipoog.

Mini Gids Daten

Eén ding hebben alle singles en dus onze bezoekers met elkaar gemeen. Ze hebben op dit moment geen vaste levenspartner. En of ze nu voor kortere of langere tijd single zijn, zo’n 97 procent wil op een x moment graag een nieuwe liefde in zijn of haar leven. Slechts 3 procent blijft echt en oprecht het liefst alleen. Voor altijd. Dat maakt dat er nuttige tips en info over daten en nieuwe relaties welkom zijn en blijven. Want zo’n nieuwe fase, een eerste date en een prille relatie, dat is voor allemaal even spannend!

We hebben op dit moment voor iedereen die de gratis nieuwsbrief aanvraagt een Mini Dating Gids klaargezet. Met tips van een eerste date tot een echte relatie. We wensen je heel veel succes!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?