Singlessite.nl informeert singles al ruim 10 jaar over daten, liefde, relaties, uitgaan, feesten, reizen en nog veel meer. Dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook zinvol. Wat met het toenemend aantal singles in ons landje is goede, betrouwbare informatie bijzonder welkom zo merken we.

Informatie voor singles

Het gebeurt nog regelmatig dat we moeten uitleggen dat Singlessite.nl geen datingsite is. Ook geen relatiebureau, dat we geen singlereizen of singlefeesten organiseren. Het woord ‘single’ wordt vrijwel onmiddellijk geassocieerd met daten of op z’n minst contact leggen. Een Singlessite? Dan zal het wel… Hoe dan ook, niet iedere single wil na een relatiebreuk meteen gaan daten, met een groepsreis mee, of naar een singlefeest. Iedereen is anders en dat geldt natuurlijk ook voor ‘de single’. Die bestaat namelijk niet.

Verschil moet er wezen

Een fulltime werkende single van 35 jaar zonder kinderen heeft een heel ander ‘single bestaan’ dan een parttime werkende alleenstaande moeder met drie kinderen. Een single van 55 jaar heeft andere ideeën en wensen ten aanzien van een nieuwe relatie dan een single van 25 jaar. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom proberen we zoveel mogelijk singles in verschillende levensfases te voorzien van relevante informatie. Soms bloedserieus, andere keren met een knipoog.

Mini Gids Daten

Eén ding hebben alle singles en dus onze bezoekers met elkaar gemeen. Ze hebben op dit moment geen vaste levenspartner. En of ze nu voor kortere of langere tijd single zijn, zo’n 97 procent wil op een x moment graag een nieuwe liefde in zijn of haar leven. Slechts 3 procent blijft echt en oprecht het liefst alleen. Voor altijd. Dat maakt dat er nuttige tips en info over daten en nieuwe relaties welkom zijn en blijven. Want zo’n nieuwe fase, een eerste date en een prille relatie, dat is voor allemaal even spannend!

We hebben op dit moment voor iedereen die de gratis nieuwsbrief aanvraagt een Mini Dating Gids klaargezet. Met tips van een eerste date tot een echte relatie. We wensen je heel veel succes!