singles festival

Miljoenen singles krijgen hulp

Persoonlijkheidsanalyse voor singles die geen tijd te verliezen hebben

Er is door Smipe.nl een persoonlijkheidsanalyse systeem ontwikkeld dat miljoenen singles in staat stelt zichzelf en anderen voorafgaand aan een eerste ontmoeting snel te leren kennen. Voor singles en andere geïnteresseerden wordt het daardoor makkelijker om veelbelovende datingcontacten op voorhand te herkennen.

Het systeem biedt direct en zonder tussenkomst van je datingpartner inzicht in hoe deze overkomt, wat zijn zelfbeeld is en wat de aandachtspunten zijn. Handig om tijdens je eerste date gesprek te toetsen en vragen over te stellen. Als communicatiemiddel kan de analyse een aanzet geven tot effectieve verkennende gesprekken.

Duurzame relatie

Smipe.nl, het bedrijf die het systeem heeft ontwikkeld, geeft aan dat er in de toekomst nagenoeg geen datinggesprekken meer zullen plaatsvinden zonder dat haar persoonlijkheidsanalyse systeem hier als effectief communicatiemiddel onderdeel vanuit maakt. De kans op een duurzame date/relatie wordt door de analyses eerder herkend anderzijds wordt het ook sneller duidelijk als de ander niet de juiste partner voor je is.

Voor vrouwen blijkt Smipe.nl de basis te zijn voor een effectiever gesprek; de analyses geven hen meer (zelf)vertrouwen bij het aangaan van de eerste date.

Wat biedt Smipe:

1 – Een professionele uitgebreide persoonlijkheidsanalyse van je potentiële date (3 pagina’s)
2 – Een verkorte persoonlijkheidsanalyse, een prima samenvatting van de uitgebreide analyse (1 pagina)
3 – De uitgebreide Smipe “IkJijWij handleiding”
4 – Op zelfreflectie gerichte relationele-, speeddate- en teamoefeningen om top te presteren
5 – Je eigen Smipe Dashboard op de Smipe-site om je analyses in op te slaan

Smipe analyses worden nu al op grote schaal gebruikt door Nederlandse Teams, bondscoaches, topsporters, wetenschappers, werkgevers, psychologen, individuen, relaties en gezinnen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.