singles festival

Miljoenen singles krijgen hulp

Persoonlijkheidsanalyse voor singles die geen tijd te verliezen hebben

Er is door Smipe.nl een persoonlijkheidsanalyse systeem ontwikkeld dat miljoenen singles in staat stelt zichzelf en anderen voorafgaand aan een eerste ontmoeting snel te leren kennen. Voor singles en andere geïnteresseerden wordt het daardoor makkelijker om veelbelovende datingcontacten op voorhand te herkennen.

Het systeem biedt direct en zonder tussenkomst van je datingpartner inzicht in hoe deze overkomt, wat zijn zelfbeeld is en wat de aandachtspunten zijn. Handig om tijdens je eerste date gesprek te toetsen en vragen over te stellen. Als communicatiemiddel kan de analyse een aanzet geven tot effectieve verkennende gesprekken.

Duurzame relatie

Smipe.nl, het bedrijf die het systeem heeft ontwikkeld, geeft aan dat er in de toekomst nagenoeg geen datinggesprekken meer zullen plaatsvinden zonder dat haar persoonlijkheidsanalyse systeem hier als effectief communicatiemiddel onderdeel vanuit maakt. De kans op een duurzame date/relatie wordt door de analyses eerder herkend anderzijds wordt het ook sneller duidelijk als de ander niet de juiste partner voor je is.

Voor vrouwen blijkt Smipe.nl de basis te zijn voor een effectiever gesprek; de analyses geven hen meer (zelf)vertrouwen bij het aangaan van de eerste date.

Wat biedt Smipe:

1 – Een professionele uitgebreide persoonlijkheidsanalyse van je potentiële date (3 pagina’s)
2 – Een verkorte persoonlijkheidsanalyse, een prima samenvatting van de uitgebreide analyse (1 pagina)
3 – De uitgebreide Smipe “IkJijWij handleiding”
4 – Op zelfreflectie gerichte relationele-, speeddate- en teamoefeningen om top te presteren
5 – Je eigen Smipe Dashboard op de Smipe-site om je analyses in op te slaan

Smipe analyses worden nu al op grote schaal gebruikt door Nederlandse Teams, bondscoaches, topsporters, wetenschappers, werkgevers, psychologen, individuen, relaties en gezinnen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.